TRS
Fazole, stejně jako ostatní druhy luštěnin, patří mezi cenné zdroje rostlinných bílkovin, vitamínů a minerálů. Dále pak obsahují vysoké množství vlákniny, která redukuje...
Kód: 16681
Fazole bílé máslové sterilované - luxusní fazole máslové chuti. Fazole bílé máslové jsou tou pravou volbou, když máte chuť na něco opravdu fazolového. Velké bílé fazole nejvyšší...
Kód: 16684
Červené fazole mají využití v mnoha světových kuchyní, ať už ve studené či teplé úpravě. Připravíte z nich úžasné letní saláty a pomazánky, ale hodí se i do pořádně...
Kód: 16685
Luštěnina hodně používaná v jihoevropské a především asijské kuchyni. Má jemnou oříškovou chuť.
Kód: 11703
Novinka
Kurkuma je druh koření, které se získává ze sušeného mletého oddenku rostliny označované jako kurkumovník dlouhý (Curcuma longa). Používá se především v kuchyni jako součást...
Kód: 16709
Koriandr je hojně je využíván v asijské a indické kuchyni. Používá se téměř pro všechny druhy masaly a kari. Má oříškové aroma a pikantní kořeněnou chuť. Hodí se k jehněčímu,...
Kód: 16707
Tandoori Masala je koření původem z indie a pákistánu. Tato kořenící směs je oblíbená i v evropské kuchyni. Typické a originální použití Tandoori Masala je při přípravě pokrmů...
Kód: 85409
"Římský kmín je součástí většiny kari a jiných pikantních směsí. Používá se k dušeným i grilovaným masům (jehněčímu, kuřecímu) k zelenině, luštěninám a rýži. Je vynikající do...
Kód: 16784
Jedlá soda je vynikající pro použití v asijské kuchyni, kde se často používá pro zkřehčení masa. Když budete nakládat luštěniny do vody, aby vám změkly, zkuste přidat i lžičku...
Kód: 16735
Tento pepř se skládá z jemně drcených pepřových kuliček. Pepř je původem z jižní Indie a byl znám jako koření od dávných dob. Bílý pepř ve srovnání s černým pepřem, je méně...
Kód: 16478
Chilli extra pálivé je vhodné do všech pikantních jídel. Zejména indická kuchyně je známá svými ostrými a pikantními pokrmy. Mleté chilli extra pálivé má velmi silnou a...
Kód: 16703
Garam Masala je pravděpodobně nejoblíbenější a nejrozšířenější směs koření vůbec. Přesné složení se samozřejmě liší region od regionu. Garam znamená "zahřát tělo" a tak má podle...
Kód: 16704
Stránka 1 z 2 -
18 položek celkem