Japonská sojová omáčka 1l

Kód: 8294
199 Kč / ks
Skladem (>10 ks)
Možnosti doručení

Přirozeně fermentovaná sójová omáčka Kikkoman je perfektní kuchyňské nebo stolní koření. Přírodní sójová omáčka Kikkoman se vyrábí tradičním způsobem pouze ze čtyř čistých ingrediencí: sójové boby, pšenice, voda a sůl. Jejími charakteristickými vlastnostmi jsou průhledná, červenohnědá barva a nezaměnitelné aroma.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Přirozeně fermentovaná sójová omáčka Kikkoman je perfektní kuchyňské nebo stolní koření. Přírodní sójová omáčka Kikkoman se vyrábí tradičním způsobem pouze ze čtyř čistých ingrediencí: sójové boby, pšenice, voda a sůl. Jejími charakteristickými vlastnostmi jsou průhledná, červenohnědá barva a nezaměnitelné aroma.

Složení: voda, sójové boby, pšenice, sůl

Alergie: sója, obiloviny

Použití

Sójová omáčka Kikkoman se vyrábí v Japonsku klasikou metodou ze sóji, pšenice, vody a soli. Tato originální sójová omáčka má jemnou chuť a příjemně kořeněnou vůni. Nejčastěji se omáčka Kikkoman podává jako dip k sushi i do mnoha dalších asijských jídel. V Asii se tato omáčka běžně používá také k ochucení polévek, k rybám, k nakládání masa nebo k přípravě salátů.

Nutriční hodnoty (100g)

energie325 kj
tuky0 g
z toho mastné kyseliny0 g
sacharidy3,2 g
z toho cukry0,6 g
bílkoviny10 g
sůl16,9 g

Doplňkové parametry

Kategorie: Japonské sojové omáčky
Hmotnost: 1.23 kg
Kuchyně: japonská
Počet kusů v balení: 6
Výrobce: Kikkoman
Země původu: Japonsko

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: