Flower Brand
Indonéský krevetový prášek Trassi Bakar na vaření je nejlepším kořením v orientální kuchyni. Stačí malé množství, abyste asijskému pokrmu dodali lahodnou chuť. Trassi je...
Kód: 860
Indonéský krevetový prášek Trassi Bakar na vaření je nejlepším kořením v orientální kuchyni. Stačí malé množství, abyste asijskému pokrmu dodali lahodnou chuť. Trassi je...
Kód: 556
Kód: 11206
Yellow Label Black Soy No.1 sójová omáčka se vyrábí z přirozeně uvařené sójové omáčky dovezené přímo z Asie. To znamená, že sójové boby jsou fermentovány a zpracovány na sójovou...
Kód: 603
Yellow Label Black Soy No.1 sójová omáčka se vyrábí z přirozeně uvařené sójové omáčky dovezené přímo z Asie. To znamená, že sójové boby jsou fermentovány a zpracovány na sójovou...
Kód: 462
Sambal v kombinaci se sojovou omáčkou je vhodný pro přípravu asijských jídel. Tento Sambal je mírně nasládlý a dodá jídlům originální sladkopálivou chuť.
Kód: 10210
Sambal s přidaným česnekem najde využí především ve Vietnamské kuchyni při přípravě pikantních jídel a salátů a zálivek.
Kód: 782
Jeden z nejpálivějších Sambalů. Extra pikantní dochucovací pasta obsahující papričky Madame Jeanette, vhodná jako přísada pro dochucení polévek, gulášů a omáček.
Kód: 10620
Krevetová pasta se používá hojně v kuchyni Jihovýchodní Asie jako koření. Vyrábí se fermentací sušených krevet se solí. Používá se třeba do omáček, jako dip. nebo do...
Kód: 338
Rozpustná fermentovaná kreveta ve formě masové kostky. Belachan je asijský název pro specifický typ pasty z fermentovaných krevet (garnátů). Tuto pastu nabízíme ve formě...
Kód: 554
Kód: 421
Stránka 1 z 1 -
11 položek celkem