Pasta na japonské Curry (Japonsko) 50g
Kód: 16278Související produkty

Nezbytná základní ingredience klasických orientálních pokrmů. Míru pálivosti ovlivníte tím kolik pasty do pokrmu přidáte. Důležité je pastu na začátku přípravy několik minut...

Kořenící pasta pro přípravu thajského pokrmu Massaman Curry. Massaman kari znamená "muslimské kari". Název pokrmu pochází z toho, že kromě tradičních thajských ingrediencí se v...

Nezbytná základní ingredience klasických orientálních pokrmů - červená Curry pasta je méně pálivá než zelená, (kterou také najdete v naší nabídce). Důležité je pastu na začátku...

Nezbytná základní ingredience klasických orientálních pokrmů - zelená Curry pasta je poněkud pálivější než červená, (kterou také najdete v naší nabídce). Důležité je pastu na...

Nezbytná základní ingredience klasických orientálních pokrmů. Míru pálivosti ovlivníte tím kolik pasty do pokrmu přidáte. Důležité je pastu na začátku přípravy několik minut...

Nezbytná základní ingredience klasických orientálních pokrmů. Míru pálivosti ovlivníte tím kolik pasty do pokrmu přidáte. Důležité je pastu na začátku přípravy několik minut...

Nezbytná základní ingredience klasických orientálních pokrmů - zelená Curry pasta je méně pálivá než červená, (kterou také najdete v naší nabídce). Důležité je pastu na začátku...

Nezbytná základní ingredience klasických orientálních pokrmů - zelená Curry pasta je méně pálivá než červená, (kterou také najdete v naší nabídce). Důležité je pastu na začátku...
Detailní popis produktu
Japonské kari (kare raisu) je oblíbené jídlo v Japonsku, také známé jako „kari rýže“ a má jemnou kořeněnou chuť. Toto kari se vyrábí z brambor, mrkve, cibule a masa a podává se s rýží. Dále obsahuje ingredience jako je zázvor, česnek, koriandr a fenykl, které dodávají tomuto pokrmu jedinečnou japonskou chuť. S hotovou kari pastou od značky Asian Home Gourmet budete mít připravené japonské kari s ingrediencemi podle vašeho výběru, jako je mrkev a maso během pár minut.
Složení: olej, sůl, hnědý cukr, voda, zázvor, česnek, med, červené chilli, kvasnicový extrakt, hydrolyzovaný rostlinný protein (Sója, kukuřice), černý pepř, bylinky a koření, kmín, koriandr, kurkuma, kardamom, skořice, zvýrazňovač chuti: E635, regulátor kyselosti: E296
Alergie: sója
Recept
Suroviny: 4 porce: kořenící pasta na japonské Curry, 200g kuřecího nebo hovězího masa nakrajeného na kostky, 1 lžíce oleje, 100g nakrájené cibule, 250g brambor na kostky, 100g mrkve na kostky, 440ml vody, 2 lžíce pšeničné nebo kukuřičné moouky
Příprava: Do středně zahřáte pánv wok nalejte olej a přidejte cibuli a maso a za stálého míchání 1 minutu restujte. Poté přidejte vodu, kořenící pastu, mrkev a brambory. Zvyšte teplotu a za občasného promíchání vařte 15 minut. Smíchejte dvě lžíce vody s hladkou moukou a zamíchejte do směsi v pánvi. Povařte ještě 5 minut a podávejte s vařenou rýží.
Nutriční hodnoty (100g)
energie | 913 kj |
tuky | 13 g |
z toho mastné kyseliny | 2,4 g |
sacharidy | 16 g |
z toho cukry | 16 g |
bílkoviny | 4,8 g |
sůl | 12,6 g |
Doplňkové parametry
Kategorie: | Kari (Curry) pasty |
---|---|
Hmotnost: | 0.06 kg |

Panang kari (thajsky kaeng panang) je jedno z úžasných thajských kari, za kterými cestují lidé z celého světa. Oproti zelenému nebo červenému kari má jemnější nasládlou chuť,...

Nezbytná základní ingredience klasických orientálních pokrmů - červená Curry pasta je méně pálivá než zelená, (kterou také najdete v naší nabídce). Důležité je pastu na začátku...

Nezbytná základní ingredience klasických orientálních pokrmů - červená Curry pasta je poněkud pálivější než zelená, (kterou také najdete v naší nabídce). Důležité je pastu na...

Indonéské jídlo, které způsobem přípravy a konzistencí vzdáleně připomíná náš guláš. Jen je oranžový po kurkumě a chutná po kokosu. Jíst se ale dá několik dní a stejně jako náš...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.