Červená kari pasta Red Curry 50g
Kód: 16819Související produkty

Červené kari je jedním z nejběžnějších druhů kari v Thajsku. Kombinuje červenou kari pastu, kokosové mléko, zeleninu a maso do lahodného a vydatného jídla, plného exotických...

Shirataki - "zázračné" nudle s minimálním obsahem kalorií. Shirataki nudle jsou jedinečné jídlo, které je velmi syté a přitom má nízký obsah kalorií. Jsou vyrobeny z...

Nezbytná základní ingredience klasických orientálních pokrmů. Míru pálivosti ovlivníte tím kolik pasty do pokrmu přidáte. Důležité je pastu na začátku přípravy několik minut...

Nezbytná základní ingredience klasických orientálních pokrmů - zelená Curry pasta je poněkud pálivější než červená, (kterou také najdete v naší nabídce). Důležité je pastu na...

Nezbytná základní ingredience klasických orientálních pokrmů - zelená Curry pasta je méně pálivá než červená, (kterou také najdete v naší nabídce). Důležité je pastu na začátku...

Kořenící pasta pro přípravu thajského pokrmu Massaman Curry. Massaman kari znamená "muslimské kari". Název pokrmu pochází z toho, že kromě tradičních thajských ingrediencí se v...

Nezbytná základní ingredience klasických orientálních pokrmů. Míru pálivosti ovlivníte tím kolik pasty do pokrmu přidáte. Důležité je pastu na začátku přípravy několik minut...

Panang kari (thajsky kaeng panang) je jedno z úžasných thajských kari, za kterými cestují lidé z celého světa. Oproti zelenému nebo červenému kari má jemnější nasládlou chuť,...
Detailní popis produktu
Nezbytná základní ingredience klasických orientálních pokrmů - červená Curry pasta je méně pálivá než zelená, (kterou také najdete v naší nabídce). Důležité je pastu na začátku přípravy několik minut smažit na oleji nebo kokosovém krému, aby se uvolnila její vůně. Teprve pak přidaváme maso, kokosové mléko, či jiné přísady.
Složení: chilli, citronová tráva, česnek, sůl, galangal, šalotka, krevetová pasta, limetové listy, kmín
Alergie: korýši, ryby
Recept
Suroviny: 4 porce: 500ml kokosového mléka, curry pasta, 250g masa (hovězí nebo kuřecí), lilek, bazalka, chilli
Příprava: Na pánvi rozehřejte 250ml kokosového mléka, společně s 50g curry pasty a povařte dokud se na povrchu neobjeví olej. Přidejte 250g hovězího nebo kuřecího masa nakrájeného na kousky. Jakmile je maso uvařené tak přidejte dalších 250ml kokosového mléka a přiveďte k varu. Přidejte lilek, bazalku a chilli a povařte. Dochuťte rybí omáčkou. Podávejte s rýžovými nudlemi nebo vařenou rýží.
Nutriční hodnoty (100g)
energie | 410 kj |
tuky | 1 g |
z toho mastné kyseliny | 0 g |
sacharidy | 16 g |
z toho cukry | 0 g |
bílkoviny | 3,5 g |
sůl | 13,3 g |
Doplňkové parametry
Kategorie: | Kari (Curry) pasty |
---|---|
Hmotnost: | 0.058 kg |

Japonské kari (kare raisu) je oblíbené jídlo v Japonsku, také známé jako „kari rýže“ a má jemnou kořeněnou chuť. Toto kari se vyrábí z brambor, mrkve, cibule a masa a podává se...

Indonéské jídlo, které způsobem přípravy a konzistencí vzdáleně připomíná náš guláš. Jen je oranžový po kurkumě a chutná po kokosu. Jíst se ale dá několik dní a stejně jako náš...

Nezbytná základní ingredience klasických orientálních pokrmů - červená Curry pasta je méně pálivá než zelená, (kterou také najdete v naší nabídce). Důležité je pastu na začátku...

Nezbytná základní ingredience klasických orientálních pokrmů - zelená Curry pasta je méně pálivá než červená, (kterou také najdete v naší nabídce). Důležité je pastu na začátku...

Nezbytná základní ingredience klasických orientálních pokrmů - červená Curry pasta je poněkud pálivější než zelená, (kterou také najdete v naší nabídce). Důležité je pastu na...

Nezbytná základní ingredience klasických orientálních pokrmů. Míru pálivosti ovlivníte tím kolik pasty do pokrmu přidáte. Důležité je pastu na začátku přípravy několik minut...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.