Veganské potraviny, Strana 6
Řazení produktů
Výpis produktů
Palmový cukr Gula Djawa je tradiční indonéský kokosový cukr v sypké formě, který se získává ze šťávy květních pupenů kokosové palmy. Tento přírodní neslazený cukr dodává pokrmům...
Tapiokové perly jsou tradiční přísadou asijské kuchyně, zejména oblíbené v bubble tea a dezertech. Jsou vyrobeny z tapiokového škrobu, který se získává z kořene manioku. Tyto...
Tento organický kokosový krém je nepostradatelnou ingrediencí v asijské kuchyni. S 68% obsahem kokosového extraktu nabízí bohatou a krémovou konzistenci, ideální pro přípravu...
Organické japonské ramen nudle z certifikovaného ekologického zemědělství představují nejvyšší bio kvalitu s jemnější a měkčí konzistencí než klasické organické nudle. Vyrobené...
Krevetová pasta Trassi (také známá jako Belachan) je tradiční asijská přísada s intenzivní chutí a vůní. Vyrábí se fermentací a sušením drcených krevet. Tato aromatická pasta je...
Ketjap Manis je tradiční indonéská sladká sojová omáčka s bohatou, sirupovitou konzistencí. Vyznačuje se výraznou sladkou chutí s jemným nádechem karamelu a koření. Ideální pro...




