Kořenící směs na japonské grilované maso Yakiniku 30,8g

Kód: 50253
49 Kč / ks 1 590,91 Kč / 1 kg
Není skladem
Možnosti doručení
Položka byla vyprodána…

Se směsí koření Yakiniku si můžete snadno a rychle připravit autentické japonské grilované barbecue maso jako v japonských restauracích. Slovo yakiniku pochází z japonského výrazu "yaki", což znamená grilované a "niku", což znamená maso nebo hovězí maso. Jedná se o termín, který je široce používán k popisu různých grilovaných a vařených mas, včetně amerického venkovního BBQ stylu masa nebo korejského stylu BBQ, což je maso, které se často marinuje a vaří na stolním grilu s otevřeným plamenem.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Se směsí koření Yakitori Spicy Teriyaki Chicken si můžete snadno a rychle připravit autentické japonské kuřecí špízy Yakitori jako v japonských restauracích. Yakitori se vyznačuje chutí sladké a jemné sójové omáčky s příjemnou pikantností. Yakitori, tedy kuřecí špíz, je nejpopulárnější japonské jídlo při venkovním grilování nebo také chuťovka v hospodách k pivu. Je oblíbené napříč všemi generacemi, často bývá k sehnání i ve stáncích jako pouliční jídlo.

Složení: cukr, sójová omáčka v prášku (sójová omáčka [odtučněná sója, pšenice, sůl, sójové boby], dextrin, sůl), mletý sezam, sůl, karamelové barvivo, chilli papričky, uhličitan vápenatý, černý sezam, česnek, extrakt z droždí, xanthanová guma, oxid křemičitý, bílý sezam, koření

Alergie: sója, pšenice, sezam

Recept

Suroviny: 680g kuřecího masa na kostky (1-2 cm), 1 lžíce rostliného oleje, balení kořenící směsi Yakitori

Příprava: Kuřecí maso rovnoměrně pokryjte kořenící směsí a napíchejte na dřevěné špízy. Na pánvi rozpalte olej a na střední výkon restujte cca 10min.

Použití

Balení vystačí na 4 porce.

Doplňkové parametry

Kategorie: Kořenící směsi
Hmotnost: 0.03 kg
Kuchyně: japonská
Země původu: Japonsko
Výrobce: S&B
? VO balení (ks): 10
EAN: 74880173444
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: