Kořenící směs na dušené maso Caldereta 50g
Kód: 16507Detailní popis produktu
Se směsí koření Caldereta si můžete snadno a rychle připravit známé filipínské dušené maso, které se tradičně podává s bílou rýží. Ačkoli se do guláše může použít jakýkoli druh masa, nejčastěji se používá hovězí a kozí. Tento pokrm je ovlivněn třemi stoletími španělské kolonizace a slovo kaldereta je odvozeno od španělského caldereta, což znamená kotlík nebo kotlík na vaření. Kromě masa, které se do pokrmu používá, patří mezi další přísady játrová kaše, rajčatová omáčka a koření, jako je cibule, sůl, pepř a česnek. Kaldereta se často zdobí plátky rajčat, nakrájenou cibulí nebo smaženými bramborami a najdete ji v mnoha filipínských podnicích turo-turo.
Složení: rajčatový prášek, třtinový cukr, jodizovaná sůl, hydrolyzovaný rostlinný protein (kukuřice, SÓJA), česnekový prášek, rýžová mouka, koření (paprika, chilli, bobkový list), regulátor kyselosti: kyselina citronová, achuete prášek-směs kukuřičného škrobu
Alergie: sója
Recept
Suroviny: Mama Sita’s Caldereta Mix, 1kg hovězího masa, 2 lžíce oleje, 1 litr vody, 125g brambor, 125g mrkve, 50g červených paprik, 125g hrášku, 60g zelených oliv
Příprava: Na pánvi s omáčkou osmahněte hovězí maso na oleji, dokud okraje nezhnědnou. Přidejte vodu a přiveďte k varu, snižte teplotu a vařte do změknutí. V případě potřeby přidejte vodu. Když je maso měkké, přidejte brambory a mrkev. Duste, dokud se maso neuvaří. Přidejte směs Mama Sita's Caldereta Mix. Promíchejte a nechte přejít varem. Přidejte červenou papriku, zelený hrášek a zelené olivy. Vařte 3 minuty. Podávejte teplé.
Nutriční hodnoty (100g)
energie | 1260 kj |
tuky | 0 g |
z toho mastné kyseliny | 0 g |
sacharidy | 68 g |
z toho cukry | 62 g |
bílkoviny | 8 g |
sůl | 7,4 g |
Doplňkové parametry
Kategorie: | Kořenící směsi |
---|---|
Hmotnost: | 0.06 kg |
Kuchyně: | filipínská |
Země původu: | Filipíny |
Výrobce: | Mama Sita's |
Lepek: | ne |
Glutamát: | ne |
? VO balení (ks): | 24 |
EAN: | 4804888804103 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.