Marináda na korejské maso Bulgogi (Korea) 50g
Kód: 15331Detailní popis produktu
Korejské marinované hovězí, tedy bulgogi. Slovo bulgogi doslova znamená oheň, proto se někdy setkáte i s názvem korejské ohnivé hovězí. Bulgogi se obvykle dělá z tenkých plátků svíčkové nebo jiného libového hovězího masa, které se nejdříve naloží do marinády. Tradičně se griluje, ale setkáte se s i vařením na pánvi.
Složení: cukr, sojový olej, voda, sůl, sojové fazole, sůl, pšeničná mouka, česnek, sezamový olej, cibule, zázvor, černý pepř
Alergie: sója, pšenice
Recept
Suroviny: 2-3 porce: kořenící pasta na korejské masi Bulgogi, 350g hovězího masa (na proužky), 1 lžíce oleje, sezamové semínka, nakrájená zelená paprika, jarní cibulka, listy hlávkového salátu na ozdobu
Příprava: V misce marinujte maso v kořenící pastě společně s lžící oleje alespoň 1 hodinu. Rozpalte pánev a smažte marinované maso po dobu asi 4 minut (nebo dokud je hotové), maso je možné také grilovat na grilu, tip: hovězí maso se na plátky lépe krájí částečně zmražené
Nutriční hodnoty (100g)
energie | 1067 kj |
tuky | 11 g |
z toho mastné kyseliny | 1,9 g |
sacharidy | 35 g |
z toho cukry | 4 g |
bílkoviny | 2,9 g |
sůl | 4,9 g |
Doplňkové parametry
Kategorie: | Kořenící směsi |
---|---|
Hmotnost: | 0.06 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.