Indonéská kuchyně, Strana 2
Řazení produktů
Výpis produktů
Sambal Manis je sladká a pikantní indonéská omáčka vyrobená z chilli papriček, cukru a dalších koření. Tato všestranná omáčka nabízí dokonalou rovnováhu mezi sladkostí a...
Sambal Djeroek je pikantní indonéská chilli pasta s osvěžující citrusovou chutí, která kombinuje intenzivní ostrost červených papriček s výrazným limetkovým aroma. Tato unikátní...
Sambal Trassi je pikantní indonéská chilli pasta z mletých červených papriček s trassi (krevetová chuť), která dodá vašim pokrmům autentickou asijskou ostrost a hloubku chuti....
Palmový cukr Gula Djawa je tradiční indonéský kokosový cukr v sypké formě, který se získává ze šťávy květních pupenů kokosové palmy. Tento přírodní neslazený cukr dodává pokrmům...
Emping Melindjo jsou tradiční indonéské krekry vyrobené z oloupáných téměř zralých ořechů melindjo, které jsou ručně rozplácnuty a sušeny na slunci. Tyto křupavé a lehké chipsy...
Tato sada je ideální pro milovníky indonéské kuchyně a grilování, kteří si chtějí připravit autentické špízy Satay v pohodlí domova. Obsahuje všechny potřebné ingredience včetně...
Sambal Peteh je výjimečná indonéská chilli pasta se specifickou chutí díky fazolím peteh a aromatickým bylinám. Tato tradiční sambal je vyrobena z 66% mletých červených papriček...
Ketjap Manis je tradiční indonéská sladká sojová omáčka s bohatou, sirupovitou konzistencí. Vyznačuje se výraznou sladkou chutí s jemným nádechem karamelu a koření. Ideální pro...




