Sada surovin s receptem | Indonéská smažená rýže Nasi Goreng
Kód: RCPT004Související produkty
Detailní popis produktu
Nasi Goreng neboli smažená rýže pochází z Indonésie, kde ji koupíte u každého pouličního stánku. Její příprava je rychlá a chutná skvěle. Není divu, že si toto jídlo z jihovýchodní Asie zamiloval celý svět! Naučíme Vás jednoduchý recept jak si toto jídlo připravíte u Vás v domácích podmínkách a to tak, že bude srovnatelné s originálem.
Doba přípravy |
Počet porcí |
Kuchyně |
Suroviny
|
Postup
Příprava smažené rýže
Příprava krevetových chipsů Krupuk
|
Tipy
Indonéskou smaženou rýži můžete připravit nejen z Jasmínové rýže, ale také například z rýže Basmati, která zajistí, že bude rýže o něco více sypká. Nejlepších výsledků dosáhnete, když použijete rýži, která byla v lednici nejméně 12 hodin a maximálně 3 dny. Pokud používáte čerstvě uvařenou rýži, rozprostřete ji na tác a před použitím ji nechte 5 minut vychladnout. |
Doplňkové parametry
Kategorie: | Sady surovin s receptem |
---|---|
Hmotnost: | 2.621 kg |
Výrobce: | sambalshop |
Kuchyně: | indonéská |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat hodnocení
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.