Tmavé sojové omáčky
Tmavá sojová omáčka zraje déle než světlá sójová omáčka. Obsahuje také další přísady, jako je melasa nebo karamel a kukuřičný škrob. Je sladší, hustší ve struktuře a tmavší než světlá sojová omáčka. Textura je silnější, chutná méně slaně a je mírně sladší. Asiaté obvykle používají tmavou sójovou omáčku v dušených jídlech. Tmavá sójová omáčka dává jídlu tmavou karamelovou barvu a mírně nasládlou chuť.
Nejprodávanější
            11 položek celkem        
    Výpis produktů
 
                                    
                                                                                                                                                                                                                
            Novinka
    
                                                
                                                
                    
                                                    
    
    
    
      
                
                                                                              
            
                                                                                                            238 Kč
                                                                                                                                                –16 %
                                    
              
            
        
        
        
                                        199 Kč
                    
            
    
        
            / sada
    
    
                        
                    Perfektní volba pro milovníky asijské kuchyně a začínající kuchaře, kteří chtějí poznat tajemství autentických chutí. Tato prémiová sada obsahuje oba základní typy sójové omáčky...
Ovládací prvky výpisu
        11 položek celkem    
    
 
                    
                
         
                
         
                
         
                
         
                
         
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
            


