Rýžová mouka 400g

Kód: 13261
Bez lepku Bez glutamátu
Značka: Farmer Brand
55 Kč / ks 137,50 Kč / 1 kg
Skladem (8 ks)
Můžeme doručit do:
18.6.2024
Možnosti doručení
Rýžová mouka se vyrábí z rýže speciálním postupem. Využívá se především k přípravě sladkých, nepečených dezertů. Je vynikající surovinou pro pečení bezlepkových sušenek, dortů a nekynutých buchet. Anebo vhodná pro zahušť…

Detailní informace

Detailní popis produktu

Rýžová mouka se vyrábí z rýže speciálním postupem. Využívá se především k přípravě sladkých, nepečených dezertů. Je vynikající surovinou pro pečení bezlepkových sušenek, dortů a nekynutých buchet. Anebo vhodná pro zahušťování omáček slaných nebo sladkých jídel. Rýžová mouka zvyšuje objem a pojivost (bezlepkových) směsí. Při pečení se obvykle také míchá s jinými druhy mouky (pohanková, kukuřičná a další). Těsto z rýžové mouky je pevné, v mnoha ohledech podobné těstu z pšeničné mouky, ačkoli ne tak pružné. Jedná se o lehce stravitelnou potravinu, která vyvolává pocit nasycení. Neobsahuje lepek a je tak vhodná pro pacienty s celiakií a pro bezlepkovou dietu.

Složení: rýže, voda

Alergie: neobsahuje

Použití

Využívá se především k přípravě sladkých, nepečených dezertů. Je vynikající surovinou pro pečení bezlepkových sušenek, dortů a nekynutých buchet. Anebo vhodná pro zahušťování omáček slaných nebo sladkých jídel. Rýžová mouka zvyšuje objem a pojivost (bezlepkových) směsí. Při pečení se obvykle také míchá s jinými druhy mouky (pohanková, kukuřičná a další).

Nutriční hodnoty (100g)

energie1565 kj
tuky0,3 g
z toho mastné kyseliny0,2 g
sacharidy81 g
z toho cukry0 g
bílkoviny6,6 g
sůl0,021 g

Doplňkové parametry

Kategorie: Mouka
Hmotnost: 0.42 kg
Kuchyně: asijská
Země původu: Thajsko
Lepek: neobsahuje
Glutamát: neobsahuje
EAN: 8850521141216
Složení: rýže, voda
Alergie: neobsahuje
Nutriční hodnoty (100g):
Energie: 1565 kj
Tuky: 0,3 g
z toho mastné kyseliny: 0,2 g
Sacharidy: 81 g
z toho cukry: 0 g
Bílkoviny: 6,6 g
Sůl: 0,021 g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: