Indický chleba Pappadums - Natural 100g (10ks)

Kód: 2301
Akce Bez lepku Bez glutamátu
Značka: Pataks
115 Kč –13 %
Indický chleba Pappadums - Natural 100g (10ks)
115 Kč –13 % 99 Kč / ks 990 Kč / 1 kg
Skladem (>10 ks)
Můžeme doručit do:
24.5.2024
Možnosti doručení
Pappadum je tenký indický plochý chléb z uradové mouky (fazolová mouka nebo také cizrnová mouka), který si při smažení zachovává svou křupavost. Pappadum se v Indii a Nepálu tradičně používá jako příloha k hlavnímu jídlu…

Detailní informace

Detailní popis produktu

Pappadum je tenký indický plochý chléb z uradové mouky (fazolová mouka nebo také cizrnová mouka), který si při smažení zachovává svou křupavost. Pappadum se v Indii a Nepálu tradičně používá jako příloha k hlavnímu jídlu nebo jako svačina. Patak's Natural Pappadums se vyrábí podle tradičního indického receptu a suší se na slunci. Smaží se pouze několik minut. Pappadums používejte k pikantnímu kari nebo s čatní jako předkrm.

Složení: uradová mouka, sůl, rýžová mouka, kokosový olej

Alergie: Může obsahovat stopy arašídů a ořechů.

Použití

Smažení na pánvi: Do pánve dejte 2-4 cm oleje a rozpalte ho (olej má správnou teplotu když v něm okamžitě nabobtná malý kousek Pappadums), smažte Pappadums jeden po druhém po dobu 2-3 sekundy, Pappadums v horkém oleji nabobtnají, vyjměte z oleje pomocí kleští, nechte okapat na kuchňském ubrousku a podávejte; MW trouba (na 800W): Pappadums z obou stran potřete trochou rostlinného oleje, vložte do MW trouby a přikryjte kuchyňským ubrouskem, zahřívejte na vysokou teplotu po dobu 30 sekund (dokud se placka nezvětší), doba vaření se může lišit v závislosti na výkonu MW trouby

Nutriční hodnoty (100g)

energie1352 kj
tuky1,5 g
z toho mastné kyseliny0,2 g
sacharidy58,1 g
z toho cukry3,4 g
bílkoviny21,4 g
sůl4,6 g

Doplňkové parametry

Kategorie: Ostatní výrobky z obilovin
Hmotnost: 0.14 kg
Lepek: neobsahuje
Glutamát: neobsahuje
Výrobce: Pataks
Země původu: Anglie
Kuchyně: Indická
EAN: 69276981017
Velkoobchodní balení: 12

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: