Mouka
Asijská rýžová mouka se vyrábí z rýže a je jednou ze základních surovin asijské kuchyně. Využívá se především k přípravě sladkých, nepečených dezertů. Je vynikající surovinou pro pečení bezlepkových sušenek, dortů a nekynutých buchet. Anebo vhodná pro zahušťování omáček slaných nebo sladkých jídel. Rýžová mouka zvyšuje objem a pojivost (bezlepkových) směsí.
Nejprodávanější
Výpis produktů

Vietnamská rýžová mouka je nezbytnou součástí asijské kuchyně. Vyrábí se mletím bílé rýže na jemný prášek. Díky své jemné konzistenci je ideální pro přípravu tradičních...

Cizrnová mouka Gram, známá také jako besan, je jemně mletá mouka vyrobená z loupaných cizrn. Tato bezlepková alternativa je základní surovinou v indické a pákistánské kuchyni....