Sambal Jolokia Badjak 200g

Kód: 192
270 Kč / ks 1 350 Kč / 1 kg
Vyprodáno
Možnosti doručení
Položka byla vyprodána…

Extrémně pálivá pasta vyrobená z papriček Bhut (Ghost) Jolokia. Pěstitelé chilli z Assamu v Indii společně s Chile Pepper institutem analyzovali u veřejnosti známější chilli papričku Bhut Jolokia s výsledkem 1,041,427 Scovilleho pálivých jednotek - SHU. A v roce 2006 byla zařazena do Guinessovy knihy rekordů jako nepálivější chilli světa. Na internetu se i dnes běžně setkáte s tím, že Bhut (Ghost) Jolokia je stále uváděna jako nejpálivější, což ovšem již nějakou dobu jak víme není pravda.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Extrémně pálivá pasta vyrobená z papriček Bhut (Ghost) Jolokia. Pěstitelé chilli z Assamu v Indii společně s Chile Pepper institutem analyzovali u veřejnosti známější chilli papričku Bhut Jolokia s výsledkem 1,041,427 Scovilleho pálivých jednotek - SHU. A v roce 2006 byla zařazena do Guinessovy knihy rekordů jako nepálivější chilli světa. Na internetu se i dnes běžně setkáte s tím, že Bhut (Ghost) Jolokia je stále uváděna jako nejpálivější, což ovšem již nějakou dobu jak víme není pravda.

Složení: čerstvě mleté papričky Jolokia 38% (papričky, sůl), mleté cibulky, slunečnicový olej, sůl, cukr, syrup, hnědý cukr, šalotková pasta (šalotka 74,2%, slunečnicový olej 10%, sůl 10%, voda 5%), zeleninový bujón, česneková pasta (česnek 75%, voda 22%, sůl 3%), česnekový prášek, E202, E211, E260

Alergie: výrobek může obsahovat stopy celeru

Použití

Pikantní dochucovací pasta vhodná pro přípravu asijských jídel nebo jako příloha k různým druhům masa a zeleniny.

Nutriční hodnoty (100g)

energie1434 kj
tuky17,8 g
z toho mastné kyseliny1,96 g
sacharidy40,4 g
z toho cukry28,9 g
bílkoviny3,7 g
sůl4,7 g

Doplňkové parametry

Kategorie: Sambal Extreme Hot
Hmotnost: 0.34 kg
Kuchyně: indonéská
Počet kusů v balení: 6
Výrobce: Köningsvogel
Země původu: Holandsko
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: