Sambal Carolina Reaper Badjak 200g

Kód: 171
Bez lepku Bez glutamátu
Značka: Köningsvogel
390 Kč / ks 1 950 Kč / 1 kg
Není skladem
Můžeme doručit do:
3.5.2024
Možnosti doručení
Položka byla vyprodána…
Extrémně pálivá pasta vyrobená z nejpálivějších papriček na světě (až 2,2 mil. SHU) - Carolina Reaper "HP22B". Rok 2011 lze shrnout jako bouřlivé období bohaté na soupeření mezi pěstiteli chilli papriček o post nejpálivě…

Detailní informace

Detailní popis produktu

Extrémně pálivá pasta vyrobená z nejpálivějších papriček na světě (až 2,2 mil. SHU) - Carolina Reaper "HP22B". Rok 2011 lze shrnout jako bouřlivé období bohaté na soupeření mezi pěstiteli chilli papriček o post nejpálivější papričky na světě. Dne 13.11.2011 oznamuje Ed Currie (Pucker Butt Pepper Company) z Jižní Californie, že jeho chilli paprička s pracovním názvem "HP22B" v testech přesáhla hodnotu 1,5 mil. SHU. Na světě je tak nová nejpálivější chilli paprička překonávající dosavadní australskou královnu Trinidad Scorpion Butch T z března roku 2011. Chemická analýza byla provedena na Winthrop University a výsledkem je obsah kapsaicinoidů ve výši 1 569 300 SHU. Proto je uvedena v Guinessově knize rekordů jako aktuálně nejpálivější komerční odrůda.

Složení: čerstvě mleté papričky Carolina Reaper 38% (papričky, sůl), mleté cibulky, slunečnicový olej, sůl, cukr, syrup, hnědý cukr, zeleninový bujón, česnekový prášek, E202, E211, E260

Alergie: výrobek může obsahovat stopy celeru

Použití

Pikantní dochucovací pasta vhodná pro přípravu asijských jídel nebo jako příloha k různým druhům masa a zeleniny.

Nutriční hodnoty (100g)

energie1434 kj
tuky17,8 g
z toho mastné kyseliny1,96 g
sacharidy40,4 g
z toho cukry28,9 g
bílkoviny3,7 g
sůl4,7 g

Doplňkové parametry

Kategorie: Sambal Extreme Hot
Hmotnost: 0.34 kg
Lepek: neobsahuje
Glutamát: neobsahuje
Výrobce: Köningsvogel
Země původu: Holandsko
Kuchyně: Indonéská
EAN: 8718719360651
Velkoobchodní balení: 6
Pálivost: 6
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: