Koření Tandoori Masala NGR 100g

Kód: 80116
Novinka Bez lepku Bez glutamátu
Značka: NGR
59 Kč / ks 590 Kč / 1 kg
Skladem (>10 ks)
Můžeme doručit do:
30.4.2024
Možnosti doručení
Tato aromatická směs je vyrobena z dokonale vyváženého vysoce kvalitního koření, včetně kmínu, koriandru, kurkumy a papriky, a je ideální pro marinování masa nebo zeleniny a lze ji použít i k dochucení polévek a dušených…

Detailní informace

Detailní popis produktu

Tato aromatická směs je vyrobena z dokonale vyváženého vysoce kvalitního koření, včetně kmínu, koriandru, kurkumy a papriky, a je ideální pro marinování masa nebo zeleniny a lze ji použít i k dochucení polévek a dušených pokrmů. Tandoori Masala je koření původem z indie a pákistánu. Tato kořenící směs je oblíbená i v evropské kuchyni. Typické a originální použití Tandoori Masala je při přípravě pokrmů ve speciálních keramických pecích "Tandoor". Pravděpodobně nejznámější jídlo je pozvolna pečené kuře ve směsi Tandoori Masala a bílého jogurtu. které se nazývá Chicken Masala.

Složení: koriandr, sůl, cibule, chilli, kmín, zázvor, česnek, semena pískavice řecké seno, hořčičná semena, černý pepř, regulátor kyselosti: kyselina citronová, skořice, bobkový list, muškátový oříšek, hřebíček, muškátový květ, kardamom, barviva: E122, E102

Alergie: neobsahuje

Použití

Kuře Tandoori: Maso nakrájejte, smíchejte 200 g jogurtu na 5 lžic směsi. Naložte přes noc do lednice, můžete ještě zakápnout limetkou či citronem, popřípadě přidat čerstvý koriandr. Podávejte s rýží basmati, plackami nebo pečenými bramborami či zeleninou.

Nutriční hodnoty (100g)

energie1366 kj
tuky6,4 g
z toho mastné kyseliny1,4 g
sacharidy45 g
z toho cukry35 g
bílkoviny12 g
sůl0,19 g

Doplňkové parametry

Kategorie: Směsi koření
Hmotnost: 0.11 kg
Lepek: neobsahuje
Glutamát: neobsahuje
Výrobce: NGR
Země původu: Indie
Kuchyně: Indická
EAN: 4260028480116
Velkoobchodní balení: 20

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: