Zázvor
Nakládaný zázvor - Gari - je nezbytnou součástí sushi. Mladý, na tenké plátky nakrájený zázvor se marinuje v roztoku cukru, soli a rýžového octa. Nakládaný zázvor má obvykle světle růžovou barvu, nejčastěji díky barvivu a proto se můžete na talíři setkat i s bílým nebo klasickým žlutým zázvorem.
Nejprodávanější
            5 položek celkem        
    Výpis produktů
                                    
                                                                                                                                                                                                                
            Bestseller
    
                                                
                                                
                    
                                                    
    
    
            
        
        
        
                                        39 Kč
                    
            
    
        
            / ks
    
    
                        
                    Naložený růžový zázvor je nezbytnou součástí každého sushi setu. Tento produkt vyniká svou jemně naloženou chutí a charakteristickou růžovou barvou. Ideální jako doplněk k sushi...
Ovládací prvky výpisu
        5 položek celkem    
    
                    
                
        
                
        
                
        
                
        
                
        
                                                                                                                                    
    
    
            
                                                                                                                                    
    
    
            
                                                                                                                                    
    
    
            
                                                                                                                                    
    
    
            


