TRS
Pískavice řecké seno se používá především v indické a pákistánské (kari), arabské (pečivo a chléb) a severoafrické (maso a ryby) kuchyni. Listy methi (pískavice řecké seno) se...
Kód: 16588
Černý pepř někteří možná považují za obyčejnou věc. Nicméně se jedná o velmi důležitý druh koření při vaření a to nejen do většiny jídel, ale i do například kořeněného čaje,...
Kód: 16744
Tento pepř se skládá z jemně drcených pepřových kuliček. Pepř je původem z jižní Indie a byl znám jako koření od dávných dob. Bílý pepř ve srovnání s černým pepřem, je méně...
Kód: 16478
Aromatická směs koření složená z koriandru, kurkumy, chilli, kmínu, černého pepře, fenyklu, soli a česneku. Madras Curry (Kari) je indické koření, které je oblíbené v kombinaci...
Kód: 16738
Hvězdicový anýz / badyán je součástí tradičního čínského koření pěti vůní, ale používá se i v Indonésii. Ve Vietnamu je hlavním kořením vietnamské nudlové polévky Pho.
Kód: 16729
Novinka
Tandoori Masala je koření původem z indie a pákistánu. Tato kořenící směs je oblíbená i v evropské kuchyni. Typické a originální použití Tandoori Masala je při přípravě pokrmů...
Kód: 85362
Koriandr je hojně je využíván v asijské a indické kuchyni. Používá se téměř pro všechny druhy masaly a kari. Má oříškové aroma a pikantní kořeněnou chuť. Hodí se k jehněčímu,...
Kód: 16707
Oblíbené po celé Asii. Pražené a rozdrcené se přidávají do marinád, zálivek a past. Jejich olej dodává pokrmu charakteristickou vůni a chuť. Vynikající také na zdobení...
Kód: 16722
Kurkuma je druh koření, které se získává ze sušeného mletého oddenku rostliny označované jako kurkumovník dlouhý (Curcuma longa). Používá se především v kuchyni jako součást...
Kód: 16709
Tandoori Masala je koření původem z indie a pákistánu. Tato kořenící směs je oblíbená i v evropské kuchyni. Typické a originální použití Tandoori Masala je při přípravě pokrmů...
Kód: 85409
"Římský kmín je součástí většiny kari a jiných pikantních směsí. Používá se k dušeným i grilovaným masům (jehněčímu, kuřecímu) k zelenině, luštěninám a rýži. Je vynikající do...
Kód: 16708
Garam Masala je pravděpodobně nejoblíbenější a nejrozšířenější směs koření vůbec. Přesné složení se samozřejmě liší region od regionu. Garam znamená "zahřát tělo" a tak má podle...
Kód: 16704
Stránka 2 z 3 -
25 položek celkem