Používáme cookies, abychom Vám umožnili pohodlné prohlížení webu a díky analýze provozu webu neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více informací
Jidášovo ucho, také známé jako černá houba, je oblíbená přísada v asijské kuchyni. Tyto sušené houby mají jemnou, křupavou texturu a jemnou, zemitou chuť. Jsou bohaté na...
Objevte autentickou chuť vietnamské kuchyně s vlasovými rýžovými nudlemi Bún Kho. Tyto tenké, jemné nudle jsou ideální pro přípravu tradičních vietnamských polévek a salátů....
Autentické rýžové nudle ideální pro přípravu tradiční vietnamské polévky Pho. Tyto tenké nudle se vyznačují jemnou texturou a neutrální chutí, díky čemuž perfektně absorbují...
Vietnamský rýžový papír je nezbytnou součástí pro přípravu autentických asijských pokrmů. Tento tenký a pružný papír je ideální pro vytvoření křupavých smažených závitků...
Rýžové nudle Bún Bo Hué jsou tradiční vietnamské nudle, ideální pro přípravu autentické polévky Bún Bo Hué. Tyto tenké, kulaté nudle jsou vyrobeny z kvalitní rýžové mouky a...