Používáme cookies, abychom Vám umožnili pohodlné prohlížení webu a díky analýze provozu webu neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více informací
Korejská fermentovaná sójová pasta Doenjang je tradiční korejský ekvivalent japonské miso pasty s bohatší a intenzivnější chutí umami. Vyrobená s vysokým 40% obsahem sójových...
Korejská pasta Gochujang je tradiční fermentovaná chilli pasta s charakteristickou pálivou a nasládlou chutí, která je základem mnoha autentických korejských pokrmů. Vyrobená z...
Korejská pasta Ssamjang je tradiční fermentovaná omáčka vyrobená ze sójové pasty s přídavkem červených chilli, česneku a cibule pro bohatou umami chuť s lehkou pálivostí. Tato...
Tradiční korejské fermentované zelí kimchi je oblíbenou specialitou asijské kuchyně s pikantní chutí a probiotickými vlastnostmi. Obsahuje 72,5 % čerstvého zelí, chilli...