Vietnamský rýžový papír na smažené závitky 200g

Kód: 44424
Akce
Značka: Duy Anh
75 Kč –21 %
Vietnamský rýžový papír na smažené závitky 200g
75 Kč –21 % 59 Kč / ks 295 Kč / 1 kg
Není skladem
Možnosti doručení
Položka byla vyprodána…
Rýžový papír se běžně používá při přípravě pokrmů asijské kuchyně. Má kulatý tvar pro snadné plnění různými ingrediencemi. Nemá výraznou chuť a obvykle se používá k výrobě smažených jarních závitků. Je přirozeně bezlepko…

Detailní informace

Detailní popis produktu

Rýžový papír se běžně používá při přípravě pokrmů asijské kuchyně. Má kulatý tvar pro snadné plnění různými ingrediencemi. Nemá výraznou chuť a obvykle se používá k výrobě smažených jarních závitků. Je přirozeně bezlepkový, protože je vyroben z rýžové mouky a vody. Nutričně není příliš bohatý. Obsahuje bílkoviny a sacharidy. Rýžový papír se používá na závitky. Nejdříve ho musíte namočit do teplé vody po dobu cca 2 minut, aby pořádně změknul. Pokud nebude pořádně změklý, může popraskat či se polámat. Po namočení rýžový papír umístěte na čistou, vlhkou utěrku a přidejte náplň z masa, zeleniny či jejich kombinace.

Složení: rýžová mouka, tapioková mouka, voda, sůl

Alergie: neobsahuje

Recept

Suroviny: rýžový papír, voda, náplň do závitků

Příprava: Připravte si rýžový papír a sklenici vody. Rýžový papír namočte do nádoby s vodou. Poté naplňte masem doprostřed namočeného papíru. Zaviňte náplň (složte 3 strany papíru k sobě) a smažte ponořené v oleji cca 5-7 minut. Nakonec podávejte s libovolnou omáčkou. Závitky chutnají nejlépe, když budete konzumovat ihned po smažení.

Nutriční hodnoty (100g)

energie1419 kj
tuky1,4 g
z toho mastné kyseliny0,98 g
sacharidy79 g
z toho cukry7,3 g
bílkoviny2,9 g
sůl3,5 g

Doplňkové parametry

Kategorie: Rýžový papír
Hmotnost: 0.25 kg
Kuchyně: vietnamská
Země původu: Vietnam
Výrobce: Duy Anh
Lepek: ne
Glutamát: ne
? VO balení (ks): 40
EAN: 8938505644424
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: