Vietnamský rýžový papír - kulatý 22cm 250g

Kód: 50613
65 Kč / ks 260 Kč / 1 kg
Skladem (>10 ks)
Možnosti doručení

Bezvaječný rýžový papír vietnamsky “banh trang” nebo “banh da nem” je průsvitná sušená těstovina obsahující bílou rýži, vodu a občasnou příměs tapiokové mouky. Po vytvarování do plochého tvaru dojde ke spaření, poté se suší na slunci položeny na bambusovcých rohožích, které dodají povrchu plátku nezaměnitelný vzor. Je k dostání v různých tloušťkách. Tato ve Vietnamu a Thajsku populární potravina je bezvýrazné chuti, a proto vhodná k téměř jakékoliv náplni, ať už je to kuře, krevety, ryba nebo těstoviny se zeleninou. Velice často je užívaný v “nem” pokrmech, například ve velmi populárních jarních závitcích.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Bezvaječný rýžový papír vietnamsky “banh trang” nebo “banh da nem” je průsvitná sušená těstovina obsahující bílou rýži, vodu a občasnou příměs tapiokové mouky. Po vytvarování do plochého tvaru dojde ke spaření, poté se suší na slunci položeny na bambusovcých rohožích, které dodají povrchu plátku nezaměnitelný vzor. Je k dostání v různých tloušťkách. Tato ve Vietnamu a Thajsku populární potravina je bezvýrazné chuti, a proto vhodná k téměř jakékoliv náplni, ať už je to kuře, krevety, ryba nebo těstoviny se zeleninou. Velice často je užívaný v “nem” pokrmech, například ve velmi populárních jarních závitcích.

Složení: rýžová mouka, sůl, voda

Alergie: neobsahuje

Použití

Před použitím krátce ponořte sušené plátky z rýžového těsta do vlažné vody a nechte změknout po dobu asi 1-2 minut na kuchyňské utěrce. Když jsou plátky dostatečně měkké, zabalte do nich zeleninu, nudle nebo maso.

Nutriční hodnoty (100g)

energie1461 kj
tuky0,5 g
z toho mastné kyseliny0,22 g
sacharidy75,9 g
z toho cukry0,1 g
bílkoviny6,5 g
sůl0,1 g

Doplňkové parametry

Kategorie: Rýžový papír
Hmotnost: 0.245 kg
Kuchyně: vietnamská
Země původu: Vietnam
Výrobce: Vina Food
? VO balení (ks): 80
EAN: 8936154950613

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: