Rýžový papír GTC - čtvercový 19cm 500g

Kód: 60178
120 Kč / ks 240 Kč / 1 kg
Skladem (4 ks)
Možnosti doručení

Rýžový papír se běžně používá při přípravě pokrmů asijské kuchyně. Má kulatý tvar pro snadné plnění různými ingrediencemi. Nemá výraznou chuť a obvykle se používá k výrobě smažených jarních závitků. Je přirozeně bezlepkový, protože je vyroben z rýžové mouky a vody. Nutričně není příliš bohatý. Obsahuje bílkoviny a sacharidy. Rýžový papír se používá na závitky. Nejdříve ho musíte namočit do teplé vody po dobu cca 2 minut, aby pořádně změknul. Pokud nebude pořádně změklý, může popraskat či se polámat. Po namočení rýžový papír umístěte na čistou, vlhkou utěrku a přidejte náplň z masa, zeleniny či jejich kombinace.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Rýžový papír se běžně používá při přípravě pokrmů asijské kuchyně. Má kulatý tvar pro snadné plnění různými ingrediencemi. Nemá výraznou chuť a obvykle se používá k výrobě smažených jarních závitků. Je přirozeně bezlepkový, protože je vyroben z rýžové mouky a vody. Nutričně není příliš bohatý. Obsahuje bílkoviny a sacharidy. Rýžový papír se používá na závitky. Nejdříve ho musíte namočit do teplé vody po dobu cca 2 minut, aby pořádně změknul. Pokud nebude pořádně změklý, může popraskat či se polámat. Po namočení rýžový papír umístěte na čistou, vlhkou utěrku a přidejte náplň z masa, zeleniny či jejich kombinace.

Složení: rýžová mouka, sůl

Alergie: neobsahuje

Recept

Suroviny: rýžový papír, voda, náplň do závitků

Příprava: Rýžový papír ponořte na 5 vteřin do vlažné vody. Na papír nandejte 1 lžíci náplně tak aby okraje byli volné. Obě strany rýžového papíru přehněte ke středu a zabalte závitek do roličky směrem od sebe.

Nutriční hodnoty (100g)

energie1405 kj
tuky0,2 g
z toho mastné kyseliny0,1 g
sacharidy84 g
z toho cukry2,5 g
bílkoviny0,7 g
sůl1,8 g

Doplňkové parametry

Kategorie: Rýžový papír
Hmotnost: 0.51 kg
Kuchyně: vietnamská
Země původu: Čína
Výrobce: Golden Turtle Chef
? VO balení (ks): 15
EAN: 8717703617610

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: