Sladká sojová omáčka Ketjap Medja 500ml

Kód: 601
129 Kč / ks
Skladem (>10 ks)
Možnosti doručení

Jedná se o prémiovou sladkou sojovou omáčku pocházející z Indonésie. Tato omáčka je táké známá pod názvem "Ketjap". Je sladší, tmavší a hustší než čínské sojové omáčky. Sojová omáčka Ketjap Medja může být použita jako základ dipu k namáčení jarních závitků, smaženého masa, kuřete, ryb nebo různým smaženým pokrmům a nudlím. Je vhodná také pro marinování.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Jedná se o prémiovou sladkou sojovou omáčku pocházející z Indonésie. Tato omáčka je táké známá pod názvem "Ketjap". Je sladší, tmavší a hustší než čínské sojové omáčky. Sojová omáčka Ketjap Medja může být použita jako základ dipu k namáčení jarních závitků, smaženého masa, kuřete, ryb nebo různým smaženým pokrmům a nudlím. Je vhodná také pro marinování.

Složení: sirup, extrakt ze sojových bobů, konzervant (benzoan sodný), regulátor kyselosti (kyselina mléčná), karamel, sůl

Alergie: sója

Recept

Suroviny: 500g kuřecího masa, sladká sojová omáčka Ketjap Medja, Sambal Badjak, olej, Solamyl, restovaná cibulka

Příprava: Maso nakrájíte na kousky, smícháte se sladkou sojovou omáčkou Kaki Tiga a necháte v chladničce odležet minimálně 1 hodinu. Do marinované směsi přidejte 2 lžíce Solamylu a dobře promíchejte. Na pánev dejte 2 lžíce oleje a maso osmahněte. Podávejte s rýží a ozdobte restovanou cibulkou.

Nutriční hodnoty (100g)

energie826 kj
tuky0,05 g
z toho mastné kyseliny0,01 g
sacharidy45 g
z toho cukry45 g
bílkoviny3,9 g
sůl3,6 g

Doplňkové parametry

Kategorie: Sladké sojové omáčky
Hmotnost: 0.75 kg
Kuchyně: indonéská
Počet kusů v balení: 6
Výrobce: Kaki Tiga
Země původu: Indonésie
5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
5
LH Avatar autora | 22.8.2022
Super

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: