Sladká sojová omáčka Ketjap Medja 500ml
Kód: 601Detailní popis produktu
Jedná se o prémiovou sladkou sojovou omáčku pocházející z Indonésie. Tato omáčka je táké známá pod názvem "Ketjap". Je sladší, tmavší a hustší než čínské sojové omáčky. Sojová omáčka Ketjap Medja může být použita jako základ dipu k namáčení jarních závitků, smaženého masa, kuřete, ryb nebo různým smaženým pokrmům a nudlím. Je vhodná také pro marinování.
Složení: sirup, extrakt ze sojových bobů, konzervant (benzoan sodný), regulátor kyselosti (kyselina mléčná), karamel, sůl
Alergie: sója
Recept
Suroviny: 500g kuřecího masa, sladká sojová omáčka Ketjap Medja, Sambal Badjak, olej, Solamyl, restovaná cibulka
Příprava: Maso nakrájíte na kousky, smícháte se sladkou sojovou omáčkou Kaki Tiga a necháte v chladničce odležet minimálně 1 hodinu. Do marinované směsi přidejte 2 lžíce Solamylu a dobře promíchejte. Na pánev dejte 2 lžíce oleje a maso osmahněte. Podávejte s rýží a ozdobte restovanou cibulkou.
Nutriční hodnoty (100g)
energie | 826 kj |
tuky | 0,05 g |
z toho mastné kyseliny | 0,01 g |
sacharidy | 45 g |
z toho cukry | 45 g |
bílkoviny | 3,9 g |
sůl | 3,6 g |
Doplňkové parametry
Kategorie: | Sladké sojové omáčky |
---|---|
Hmotnost: | 0.75 kg |
Kuchyně: | indonéská |
Země původu: | Indonésie |
Výrobce: | Kaki Tiga |
Lepek: | ne |
Glutamát: | ne |
? VO balení (ks): | 6 |
EAN: | 8710161006019 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.