Japonský ocet na Sushi 500ml
Kód: 50121Detailní popis produktu
Slouží jako dochucovadlo do různých jídel, salátů, omáček, polévek. Tento ocet je vhodný také na suši. Smícháním rýže s octem si připravíte výtečnou rýži na suši. Tento ocet dokonale spojuje chuť a konzistenci vařené rýže. S rýži se bude lépe pracovat, když si ruce namočíte v roztoku octa a vody. Také podporuje trávení, má mnoho výživných hodnot a působí jako desinfekční prostředek.
Složení: voda, pšenice, trsť ze saké, kukuřice, rýže - ředěný vodou na 4,2 %
Alergie: obiloviny
Recept
Suroviny: cukr, sůl, rýže
Příprava: Pro přípravu rýže na SUSHI: svařte 30-40ml octa s 20g cukru a 3g soli, směs přidejte do 400-500g uvařené rýže a dobře promíchejte
Nutriční hodnoty (100g)
energie | 112 kj |
tuky | 0,5 g |
z toho mastné kyseliny | 0,1 g |
sacharidy | 6,4 g |
z toho cukry | 1,2 g |
bílkoviny | 0,5 g |
sůl | 0,01 g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.