Používáme cookies, abychom Vám umožnili pohodlné prohlížení webu a díky analýze provozu webu neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více informací
Autentická omáčka z černého Kampotského pepře La Plantation a tamarindu je tím pravým lahodným doplňkem k vašim jídlům. Připravena z čerstvých surovin! První edice omáček La...
Palmový cukr je tradiční přírodní sladidlo používané v asijské kuchyni. Vyznačuje se jemně karamelovou chutí a vůní, která dodá vašim pokrmům jedinečný nádech. Je vyráběn z...
Objevte autentickou chuť japonské kuchyně s naší pastou na japonské curry. Tato tradiční směs koření a ingrediencí je základem pro přípravu oblíbeného japonského pokrmu karē....
Objevte jedinečný žvýkací nápoj s příchutí černého rybízu - osvěžující kombinaci nápoje a želatinových kuliček. Tento inovativní produkt z Asie nabízí dvojí požitek z pití a...
Skvělá omáčka z čerstvého ananasu z Kambodži bez jakýchkoliv konzervantů, plná chuti a pálivosti místních chilli papriček. Omáčka Spicy Pineapple je vyráběná z ananasu utrženého...
Objevte jedinečnou chuť Vietnamské kávy Creative 1! Tato mletá káva pochází z pečlivě vybraných kávových zrn pěstovaných ve vietnamských horách. Vyznačuje se intenzivní, plnou...
Krevetová pasta Trassi (Belachan) je tradiční indonéská ingredience, která dodá vašim pokrmům autentickou chuť jihovýchodní Asie. Tato fermentovaná pasta z drobných krevet má...
Jidášovo ucho, také známé jako černá houba, je oblíbená přísada v asijské kuchyni. Tyto sušené houby mají jemnou, křupavou texturu a jemnou, zemitou chuť. Jsou bohaté na...
Sambal Trassi je tradiční indonéská pasta vyrobená z fermentovaných krevet, chilli papriček a dalších koření. Tato aromatická a pikantní omáčka dodává jídlům intenzivní chuť a...
Citronová tráva mletá je nepostradatelnou součástí asijské kuchyně, zejména thajské, vietnamské a indonéské. Tato aromatická bylina dodává pokrmům svěží citrusovou vůni a jemně...