Sushi je jedním z nejznámějších japonských pokrmů. Tuto oblíbenou pochoutku si nemusíte dopřávat jen v japonsk...
Asia Blog, Strana 11
Výpis článků
Závitky jsou oblíbenou vietnamskou pochoutkou, která se často používá jako předkrm. Na závitky nemusíte jen do vietnamsk...
Saké je japonský alkoholický nápoj s bohatou historií vyráběný metodou několikanásobné fermentace rýže. Má jedinečn...
Smažená rýže je oblíbeným asijským pokrmem. Typická je pro pokrmy v oblasti východní, jihovýchodní a jihoasijské ku...
Kokosové mléko se vyrábí z namleté dužiny kokosového ořechu a smíchává se s horkou vodou. Jedná se o hustou te...
Sushi je tradiční a velmi známý japonský pokrm, na který nemusíte chodit jen do restaurace, ale můžete si ho připravit i...
V tomto článku přinášíme několik tipů na správnou přípravu vietnamských smažených závitků Chả Giò (Ném Ran). Tyto z...
Houba shiitake, známá jako houževnatec jedlý (Lentinula edodes), pochází z jihovýchodní Asie. Název shiitake pocház...
Přečtěte si zajímavosti a praktické informace ze světa asijské kuchyně....
Sushi je japonský pokrm, jehož nejdůležitější složkou je ochucená rýže. Sushi si můžete dopřát v některé z jap...
Objevte kouzlo jedinečné japonské kuchyně, která ukrývá mnoho překvapení. Její pestrost vás příjemně překvapí. Japonským...
Objevte kouzlo japonské kuchyně. Japonská kuchyně skýtá obrovské množství nejrůznějších delikates, ze kterých si můžete ...
