Wasabi pasta v prášku 30g

Kód: 50125
85 Kč / ks 2 833,33 Kč / 1 kg
Skladem (9 ks)
Možnosti doručení

Po smíchání prášku s vodou vznikne pasta z japonského křenu Wasabi vhodná jako příloha k suši. Wasabi prášek je vyroben z kvalitního zeleného křenu Wasabi a je velice důležitou surovinou při výrobě sushi. Wasabi prášek má oproti klasické hotové Wasabi pastě výhodu v tom, že může být takto déle skladován bez vlivu na jeho chuťové vlastnosti. Připravenou Wasabi pastou potíráme rýži nebo pastu smícháme se sójovou omáčkou a do ní hotové sushi namáčíme. Japonský křen wasabi je nezbytný pro podávání sushi vzhledem k jeho chuti, která je, oproti jeho české variantě, velice jemná.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Po smíchání prášku s vodou vznikne pasta z japonského křenu Wasabi vhodná jako příloha k suši. Wasabi prášek je vyroben z kvalitního zeleného křenu Wasabi a je velice důležitou surovinou při výrobě sushi. Wasabi prášek má oproti klasické hotové Wasabi pastě výhodu v tom, že může být takto déle skladován bez vlivu na jeho chuťové vlastnosti. Připravenou Wasabi pastou potíráme rýži nebo pastu smícháme se sójovou omáčkou a do ní hotové sushi namáčíme. Japonský křen wasabi je nezbytný pro podávání sushi vzhledem k jeho chuti, která je, oproti jeho české variantě, velice jemná.

Složení: křen 76%, hořčice, škrob tapioka, Wasabi Japonica 2%

Alergie: hořčice

Recept

Suroviny: voda, wasabi v prášku

Příprava: smíchejte s vodou v poměru 5 dílů prášku na 3 díly vody a nechte odstát 1 minutu

Nutriční hodnoty (100g)

energie 1586 kj
tuky 9,1 g
z toho mastné kyseliny 0,7 g
sacharidy 50 g
z toho cukry 29 g
bílkoviny 15 g
sůl 0,12 g

Doplňkové parametry

Kategorie: Wasabi
Hmotnost: 0.056 kg
Kuchyně: japonská
Země původu: Japonsko
Výrobce: SB
? VO balení (ks): 10
EAN: 8717703624786
5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
5
VB Avatar autora | 8.5.2023
Velká spokojenost a rychlé dodání jste super
J Avatar autora Jana (Administrátor) 10.5.2023
Děkujeme Vlastimile, nejvíc super jste vy, naši zákazníci. :)

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: