Wasabi pasta v prášku 30g

Kód: 50125
85 Kč / ks
Skladem (8 ks)
Možnosti doručení

Po smíchání prášku s vodou vznikne pasta z japonského křenu Wasabi vhodná jako příloha k suši. Wasabi dokáže zbavit potraviny bakterií nebo alespoň částečně. Čerstvé ryby, s nimiž se wasabi nejčastěji používá, se poměrně rychle kazí a bakteriemi se to v nich jen hemží. Wasabi se považuje za pochutinu, která různé jedy a mikroorganizmy eliminuje. Zastavuje množení bakterií v ústní dutině, omezuje proliferaci rakovinných buněk a má antiastmatické účinky. Čerstvé wasabi je bohaté na vitamín C, vitamín B6 (pyridoxin), hořčík a vápník. Naopak obsahuje velmi málo sodíku a žádný cholesterol a tuk. Ve 100 gramech má asi jen 80 kalorií. Říká se, že chuť wasabi stimuluje žaludek a napomáhá trávení.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Po smíchání prášku s vodou vznikne pasta z japonského křenu Wasabi vhodná jako příloha k suši. Wasabi dokáže zbavit potraviny bakterií nebo alespoň částečně. Čerstvé ryby, s nimiž se wasabi nejčastěji používá, se poměrně rychle kazí a bakteriemi se to v nich jen hemží. Wasabi se považuje za pochutinu, která různé jedy a mikroorganizmy eliminuje. Zastavuje množení bakterií v ústní dutině, omezuje proliferaci rakovinných buněk a má antiastmatické účinky. Čerstvé wasabi je bohaté na vitamín C, vitamín B6 (pyridoxin), hořčík a vápník. Naopak obsahuje velmi málo sodíku a žádný cholesterol a tuk. Ve 100 gramech má asi jen 80 kalorií. Říká se, že chuť wasabi stimuluje žaludek a napomáhá trávení.

Složení: křen 76%, hořčice, škrob tapioka, Wasabi Japonica 2%

Alergie: neobsahuje

Recept

Suroviny: voda, wasabi v prášku

Příprava: smíchejte s vodou v poměru 5 dílů prášku na 3 díly vody a nechte odstát 1 minutu

Nutriční hodnoty (100g)

energie1910 kj
tuky9 g
z toho mastné kyseliny0,5 g
sacharidy68 g
z toho cukry29 g
bílkoviny15 g
sůl0,1 g

Doplňkové parametry

Kategorie: Wasabi
Hmotnost: 0.056 kg
Kuchyně: japonská
Počet kusů v balení: 10
Výrobce: SB
Země původu: Japonsko

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: