Pasta na indické Garam Masala 270g

Kód: 11528
Bez lepku Bez glutamátu
Značka: Pasco
85 Kč / ks 314,81 Kč / 1 kg
Skladem (>10 ks)
Můžeme doručit do:
29.4.2024
Možnosti doručení
Hotová směs aromatických bylinek a koření s olejem a rajčatovým protlakem ve formě pasty. Je nezbytným doplňkem pečeného a smaženého masa, ryb nebo zeleniny v indickém stylu. Forma pasty je ideální pro marinování.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Hotová směs aromatických bylinek a koření s olejem a rajčatovým protlakem ve formě pasty. Je nezbytným doplňkem pečeného a smaženého masa, ryb nebo zeleniny v indickém stylu. Forma pasty je ideální pro marinování.

Složení: rostlinný olej, koriandrový prášek, zázvor, česnek, černý pepř, skořice, rajčatový protlak, modifikovaný kukuřičný škrob, sůl, ostatní koření, regulátor kyselosti: kyselina octová, kardamom, kmín

Alergie: neobsahuje

Recept

Suroviny: 400g cizrny, 2 lžíce Pasty garam masala Pasco, cca 200 g rajčat nebo rajčatového protlaku, 100-200 ml vody, 2 lžíce oleje, 1 velká cibule, 2 stroužky česneku, čerstvý koriandr, sůl, pepř, cukr podle chuti

Příprava: Na pánvi rozehřejeme olej a orestujeme najemno nakrájenou cibuli. po 2 minutách přidejte nasekaný česnek a smažte 1 minutu. Po minutě přidáme 2 lžíce Garam masala pasty a za stálého míchání chvíli opékáme, aby se koření nepřipálilo. Jakmile se koření rozvoní, přidáme rajčata, chvíli je orestujeme, pak přidáme vodu a provaříme. Když se aromatická omáčka začne vařit, přidáme cizrnu. Dusíme 10 minut nebo dokud směs nedosáhne husté konzistence. V případě potřeby okořeníme. Ozdobte čerstvým koriandrem. Podávejte s basmati rýží nebo chlebem naan.

Nutriční hodnoty (100g)

energie341 kj
tuky27 g
z toho mastné kyseliny1,5 g
sacharidy4,7 g
z toho cukry1,3 g
bílkoviny2,3 g
sůl0,9 g

Doplňkové parametry

Kategorie: Ostatní pasty
Hmotnost: 0.46 kg
Lepek: neobsahuje
Glutamát: neobsahuje
Výrobce: Pasco
Země původu: Anglie
Kuchyně: Indická
EAN: 7178600000270
Velkoobchodní balení: 6

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: