V tomto článku jsme pro vás připravili průvodce balením asijských závitků. Uvedený způsob se dá s úspěchem použít jak pr...
Asia Blog, Strana 9
Výpis článků
Připravili jsme si pro vás návod jak si tento známý korejský fermentovaný salát připravíte doma, podle vlastní chuti a p...
Co je rýže basmati? Odkud pochází? Rýže basmati je jedním z nejoblíbenějších druhů dlouhozrnné rýže. K dostání je ve dv...
Často od našich zákazníků slýcháme dotazy typu "Jak se prosím Vás připravují takové ty čínské nudle jak dělají v čínském...
Přinášíme vám kompletního průvodce přípravou pokrmů Tandoori, v němž se dozvíte o jedinečných rysech přípravy pokrmů v h...
Krevety se dají snadno a rychle připravit pomocí 5 jednoduchých technik, jako je restování, pečení, smažení, vaření a gr...
Ačkoli se jedná o neobvyklý název, Panko je jednoduše druh strouhanky (slovo panko pochází z japonštiny - "pan" znamená ...
Sójová omáčka je řídká slaná omáčka tmavě hnědé barvy, která je vyrobena ze sójových bobů. Uplatnění si najde především ...
Sójová omáčka je řídká slaná omáčka tmavě hnědé barvy, která je vyrobena ze sójových bobů. Hodí se do omáček, k duš...
Japonské koláčky mochi jsou tradičním pokrmem, který se konzumuje při oslavách japonského nového roku, ale podávají se i...
V tomto článku vám představíme jednoduchý recept na houby Shiitake, zajímavé informace a také návod na přípravu tét...
Tempura je jedním z nejznámějších japonských pokrmů podávaných mimo Japonsko. Spolu se suši je v povědomí mnoha lidí syn...
