Asia Blog, Strana 3

Výpis článků

Jak udělat omáčku na čínské nudle

Proč je omáčka klíčem k čínským nudlím Čínské nudle jsou oblíbené po celém světě. Dají se připravit rychle a jednoduše....

Jak udělat mochi

Co je mochi a proč je tak oblíbené Mochi je tradiční japonský dezert vyrobený z lepkavé rýže nebo rýžové mouky. Má měkk...

Jak udělat matcha tea

Úvod do matcha čaje Matcha je tradiční japonský zelený čaj ve formě jemně mletého prášku. Na rozdíl od běžného čaje se ...

Jak udělat kung pao

Co je kung pao a proč je tak oblíbené Kung pao je jedno z nejznámějších jídel čínské kuchyně, které pochází z provincie...

Jak udělat křupavé tofu

Křupavé tofu Tofu je oblíbenou surovinou v asijské kuchyni, ale mnoho lidí si stěžuje, že je měkké nebo bez chuti. Klíč...

Jak udělat kari omáčku

Co je kari omáčka a proč ji vyzkoušet Kari omáčka je jedním z nejvoňavějších a nejchutnějších základů asijské kuchyně. ...

Jak udělat chilli olej

Proč si udělat domácí chilli olej Domácí chilli olej má několik výhod, které z něj dělají nepostradatelnou součást vaší...

Jak udělat hummus

Hummus Hummus je jemná pomazánka z cizrny, která si získala oblibu po celém světě. Má bohatou, krémovou chuť a připravu...

Jak udělat čínskou polévku

Úvod do čínské polévky Čínská polévka je jedním z nejoblíbenějších pokrmů nejen v Asii, ale i po celém světě. Její chuť...

Jak správně uvařit rýži v rýžovaru

Vaření rýže Vaření rýže v rýžovaru je jednoduché, rychlé a praktické. Pokud dodržíte několik základních kroků, získáte ...

Jak skladovat a uchovávat sušené houby

Proč je důležité sušené houby správně skladovat Správné skladování sušených hub je klíčem k tomu, aby si zachovaly svou...

Jak udělat domácí kimchi

Co je kimchi a proč si ho udělat doma Kimchi je tradiční korejská fermentovaná příloha, která se vyrábí hlavně z čínské...

Ovládací prvky výpisu

143 položek celkem