Pho bo Polévka Pho bo je jedním z nejslavnějších pokrmů vietnamské kuchyně. Jedná se o silný hovězí vývar podávaný s rý...
Asia Blog, Strana 4
Výpis článků
Co jsou shirataki nudle Shirataki nudle jsou tradiční japonské nudle vyrobené z vlákniny zvané glukomannan, která se zí...
Co jsou konjakové těstoviny Konjakové těstoviny jsou netradiční alternativou klasických těstovin. Vyrábějí se z kořene ...
Co je bulgur a proč ho zařadit do jídelníčku Bulgur je předvařená, nalámaná celozrnná pšenice, která si získává čím dál...
Marinace masa Asijská kuchyně je známá svou vyváženou chutí a intenzivními vůněmi. Jedním z důvodů, proč chutná tak skv...
Proč marinovat tofu? Tofu je velmi oblíbenou surovinou v asijské kuchyni, hlavně díky své schopnosti nasáknout chutě a ...
1. Úvod do kimchi: Co to je a proč je tak oblíbené Kimchi je tradiční korejský pokrm ze zelí a další zeleniny, která je...
Stojíte před regálem s asijskými potravinami a nevíte, co si vybrat? Lákají vás chutě čínské, thajské nebo japonské kuch...
Proč se vyplatí dochucovat rýži? Rýže je základní surovinou mnoha pokrmů, ale sama o sobě může působit fádně. Právě spr...
Proč řešit skladování uvařené rýže Možná si říkáte, že rýže je jednoduchá a bezpečná potravina. To je sice pravda, ale ...
Milujete asijskou kuchyni a doma se vám hromadí nejrůznější suroviny jako kokosové mléko, sójová omáčka nebo miso pasta?...
1. Co je kokosová mouka a kokosová dužina Kokosová mouka a kokosová dužina jsou dvě chutné a zdravé suroviny, které vzn...
