Co je lepivá rýže a proč ji vařit Lepivá rýže, známá také jako sticky rice, je druh rýže s měkkou a soudržnou strukturo...
Asia Blog, Strana 2
Výpis článků
Proč jsou mražené krevety skvělou volbou Mražené krevety jsou rychlé na přípravu, chutné a dají se použít do mnoha pokr...
Marinované tofu Tofu je oblíbenou surovinou nejen v asijské kuchyni. Má jemnou chuť a je velmi všestranné. Ale ab...
Proč zrovna tofu na pánvi Tofu je oblíbenou surovinou nejen v asijské kuchyni. Je bohaté na rostlinné bílkoviny, má neu...
Co je teriyaki omáčka a proč je tak oblíbená Teriyaki omáčka pochází z Japonska a její chuť si oblíbili lidé po celém s...
Sojová omáčka Pokud jste si někdy při vaření asijské kuchyně položili otázku, proč existuje světlá a tmavá sójová omáčk...
Co jsou tapiokové perly a proč jsou tak oblíbené Tapiokové perly jsou malé kuličky vyrobené z tapiokového škrobu, který...
Proč vůbec dělat sushi bez řasy? Možná jste si všimli, že většina sushi rolí obsahuje tmavě zelenou mořskou řasu zvanou...
Sladká rýže Sladká rýže je oblíbená pochoutka v mnoha asijských kuchyních. Možná znáte thajskou sladkou rýži s mangem n...
Co jsou skleněné nudle a proč je zkusit? Skleněné nudle jsou tenké, průhledné nudle, které se vyrábí hlavně ze škrobu –...
Co je to ramen a proč ho lidé milují Ramen je tradiční japonská polévka, která se v posledních letech stala populární p...
Vietnam je druhým největším světovým producentem kávy a jeho kávová kultura patří k nejzajímavějším na světě. Vietnamská...
