Asia Blog, Strana 2

Výpis článků

Jak uvařit lepivou rýži

Co je lepivá rýže a proč ji vařit Lepivá rýže, známá také jako sticky rice, je druh rýže s měkkou a soudržnou strukturo...

Jak upravit mražené krevety

Proč jsou mražené krevety skvělou volbou Mražené krevety jsou rychlé na přípravu, chutné a dají se použít do mnoha pokr...

Jak udělat marinované tofu

Marinované tofu  Tofu je oblíbenou surovinou nejen v asijské kuchyni. Má jemnou chuť a je velmi všestranné. Ale ab...

Jak udělat tofu na pánvi

Proč zrovna tofu na pánvi Tofu je oblíbenou surovinou nejen v asijské kuchyni. Je bohaté na rostlinné bílkoviny, má neu...

Jak udělat teriyaki omáčku

Co je teriyaki omáčka a proč je tak oblíbená Teriyaki omáčka pochází z Japonska a její chuť si oblíbili lidé po celém s...

Poznejte rozdíl mezi světlou a tmavou sójovou omáčkou

Sojová omáčka Pokud jste si někdy při vaření asijské kuchyně položili otázku, proč existuje světlá a tmavá sójová omáčk...

Jak udělat tapiokové perly

Co jsou tapiokové perly a proč jsou tak oblíbené Tapiokové perly jsou malé kuličky vyrobené z tapiokového škrobu, který...

Jak udělat sushi bez řasy

Proč vůbec dělat sushi bez řasy? Možná jste si všimli, že většina sushi rolí obsahuje tmavě zelenou mořskou řasu zvanou...

Jak udělat sladkou rýži

Sladká rýže Sladká rýže je oblíbená pochoutka v mnoha asijských kuchyních. Možná znáte thajskou sladkou rýži s mangem n...

Jak udělat skleněné nudle

Co jsou skleněné nudle a proč je zkusit? Skleněné nudle jsou tenké, průhledné nudle, které se vyrábí hlavně ze škrobu –...

Jak udělat ramen

Co je to ramen a proč ho lidé milují Ramen je tradiční japonská polévka, která se v posledních letech stala populární p...

Vietnamská káva: Objevte jedinečnou chuť a tradiční přípravu s phin filtrem

Vietnam je druhým největším světovým producentem kávy a jeho kávová kultura patří k nejzajímavějším na světě. Vietnamská...

Ovládací prvky výpisu

143 položek celkem