Proč namáčet sušené houby Namáčení sušených hub je důležitý krok před jejich použitím v kuchyni. Tento proces obnovuje ...
Asia Blog, Strana 2
Co je tahini a z čeho se vyrábí Tahini je hustá pasta vyrobená z mletých sezamových semínek. Má krémovou konzistenci a ...
Co je agar a odkud pochází Agar je přírodní želírující látka, která se získává z mořských řas. Jde o rostlinnou alterna...
Co je tapioková mouka? Tapioková mouka je bezlepková alternativa k běžné pšeničné mouce. Vyrábí se z kořene manioku, ta...
Přemýšleli jste, jak by se dalo vylepšit obyčejné domácí grilování? Milujete asijskou kuchyni a rádi experimentujete? V ...
Úvod do světa zeleného čaje Zelený čaj je oblíbený nápoj, který pochází z Asie a těší se stále větší popularitě po celé...
Proč vařit neloupané krevety Neloupané krevety jsou skvělou volbou pro milovníky mořských plodů. Vaření krevet ve slupc...
Sušené houby jsou pokladem asijské kuchyně. Jejich intenzivní chuť a vůně dokáže obohatit mnoho pokrmů. Ale jak je správ...
Matcha čaj si rychle získal srdce lidí po celém světě díky své jedinečné chuti a zdravotním přínosům. Tento jemně mletý ...
Kardamom je jedním z nejstarších a nejvzácnějších koření na světě, které je obzvláště ceněné v asijské a blízkovýchodní ...
Kurkuma, označovaná také jako indický šafrán, je oblíbené koření známé pro svou jasně žlutou barvu a mírně hořkou chuť. ...
Kimchi, tradiční korejský fermentovaný pokrm, si získal oblibu po celém světě díky své jedinečné chuti a zdravotním přín...