Sambal Badjak 10g (1ks)
Kód: 168_1Související produkty

Vyzkoušejte to nejlepší z naší nabídky - Sambal Badjak. Sambal Badjak je středně pikantní dochucovací pasta obsahující dokonale vyváženou kombinaci čerstvých chilli papriček,...

Středně pikantní dochucovací pasta obsahující kromě papriček také smaženou cibuli a česnek, vhodná jako přísada pro dochucení polévek, gulášů, omáček a pomazánek. Dále je možné...

Středně pikantní dochucovací pasta obsahující kromě papriček také smaženou cibuli a česnek, vhodná jako přísada pro dochucení polévek, gulášů, omáček a pomazánek. Dále je možné...

Středně pikantní dochucovací pasta obsahující kromě papriček také smaženou cibuli a česnek, vhodná jako přísada pro dochucení polévek, gulášů, omáček a pomazánek. Dále je možné...
Detailní popis produktu
Vyzkoušejte to nejlepší z naší nabídky - Sambal Badjak. Sambal Badjak je středně pikantní dochucovací pasta obsahující dokonale vyváženou kombinaci čerstvých chilli papriček, smažené cibulky a česneku. Sambal Badjak je náš nejprodávanější středně pikantní Sambal. Univerzální použití nejčastěji jako příloha k masům, zelenině nebo rybám. Vynikající je omáčka připravená smícháním Sambalu s klasickou majonézou.
Složení: čerstvě mleté pikantní papričky 38%, mleté cibulky, rostlinný olej, sůl, cukrový sirup, jemný třtinový cukr, šalotková pasta, <2% hovězí vývar, L-glutaman sodný, česneková pasta, kyselina citronová, kyselina L-askorbová, guma guar, xanthan, sorban draselný, benzoan sodný, kyselina octová, disiřičitan draselný
Alergie: výrobek může obsahovat stopy celeru
Použití
- na namazání na tousty a topinky
- jako příloha k masu a uzeninám
- do gulášů a masových směsí
- na zvýraznění chuti omáček
- na naložení masa a sýrů
- místo kečupu a hořčice
- na dochucení polévek
- nebo jen tak na mlsání
Nutriční hodnoty (100g)
energie | 1800 kj |
tuky | 25,2 g |
z toho mastné kyseliny | 3,06 g |
sacharidy | 48,6 g |
z toho cukry | 9,5 g |
bílkoviny | 3,4 g |
sůl | 4,28 g |
Doplňkové parametry
Kategorie: | Sambal Badjak |
---|---|
Hmotnost: | 0.015 kg |
Položka byla vyprodána… |

Extra pikantní dochucovací pasta obsahující kromě papriček také smaženou cibuli a česnek, vhodná jako přísada pro dochucení polévek, gulášů a omáček. Dále je možné ji namazat na...

Extra pikantní dochucovací pasta obsahující kromě papriček také smaženou cibuli a česnek, vhodná jako přísada pro dochucení polévek, gulášů a omáček. Dále je možné ji namazat na...

Extra pikantní dochucovací pasta obsahující kromě papriček také smaženou cibuli a česnek, vhodná jako přísada pro dochucení polévek, gulášů a omáček. Dále je možné ji namazat na...

Extrémně pálivá pasta vyrobená z nejpálivějších papriček na světě (až 2,2 mil. SHU) - Carolina Reaper "HP22B". Rok 2011 lze shrnout jako bouřlivé období bohaté na soupeření mezi...

Extrémně pálivá pasta vyrobená z papriček Bhut (Ghost) Jolokia. Pěstitelé chilli z Assamu v Indii společně s Chile Pepper institutem analyzovali u veřejnosti známější chilli...

Extrémně pálivá pasta vyrobená z papriček Trinidad Scorpion Moruga. 7. 2. 2012 – V Las Crusec v hotelu hotelu Encanto byl vyhlášen Paulem Boslandem nový šampion pod názvem...

Středně pikantní dochucovací pasta obsahující kromě papriček také smaženou cibuli a česnek, vhodná jako přísada pro dochucení polévek, gulášů, omáček a pomazánek. Dále je možné...

Vyzkoušejte to nejlepší z naší nabídky - Sambal Badjak. Sambal Badjak je středně pikantní dochucovací pasta obsahující dokonale vyváženou kombinaci čerstvých chilli papriček,...

Středně pikantní dochucovací pasta obsahující kromě papriček také smaženou cibuli a česnek, vhodná jako přísada pro dochucení polévek, gulášů, omáček a pomazánek. Dále je možné...

Středně pikantní dochucovací pasta obsahující kromě papriček také smaženou cibuli a česnek, vhodná jako přísada pro dochucení polévek, gulášů, omáček a pomazánek. Dále je možné...

Středně pikantní dochucovací pasta obsahující kromě papriček také smaženou cibuli a česnek, vhodná jako přísada pro dochucení polévek, gulášů, omáček a pomazánek. Dále je možné...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.