Sečuánský pepřový olej 400ml

Kód: 51320
Novinka Bez lepku Bez glutamátu
Značka: Chuan Lao Hui
220 Kč / ks 550 Kč / 1 l
Skladem (>10 ks)
Můžeme doručit do:
30.4.2024
Možnosti doručení
Olej ze sečuánského pepře je všestranná surovina, která dodá vašim čínským pokrmům autentický a intenzivní "šmrnc" na jazyku. Řepkový olej obohacen o sečuánský pepř má citrusovou vůni a chuť, v chuti se také objevují jem…

Detailní informace

Detailní popis produktu

Olej ze sečuánského pepře je všestranná surovina, která dodá vašim čínským pokrmům autentický a intenzivní "šmrnc" na jazyku. Řepkový olej obohacen o sečuánský pepř má citrusovou vůni a chuť, v chuti se také objevují jemné tóny borovice. Místo pálivosti chilli má sečuánský pepř spíše chladivý, znecitlivující účinek s pocitem mravenčení. Často se kombinuje s větším množstvím červeného chilli pro dosažení plnohodnotného smyslového zážitku! Tato kombinace otupujících vlastností s ostrou pálivostí chilli je v sečuánské kuchyni známá jako málà a je pro tuto kuchyni charakteristická.

Složení: řepkový olej, sečuánský pepř, antioxidant (E319)

Alergie: neobsahuje

Použití

Olej se sečuánským pepřem je také skvělý pro experimentování. Zkuste jím střídmě pokapat pokrmy z kuřecího masa nebo mořských plodů, nebo dokonce přimíchejte malé množství do koktejlů, abyste si v ústech vychutnali mravenčení! Vhodnou kombinací s tímto olejem jsou citrusy - zejména yuzu a pomeranč nebo zázvor.

Nutriční hodnoty (100g)

energie3393 kj
tuky91,6 g
z toho mastné kyseliny2,1 g
sacharidy0,6 g
z toho cukry0 g
bílkoviny0 g
sůl0 g

Doplňkové parametry

Kategorie: Ostatní oleje
Hmotnost: 0.806 kg
Lepek: neobsahuje
Glutamát: neobsahuje
Výrobce: Chuan Lao Hui
Země původu: Čína
Kuchyně: Čínská
EAN: 6923807851320
Velkoobchodní balení: 12
5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
5
Avatar autora | 4.4.2024
+ Velmi dobrý olej na masíčko(jakékoli)
- Nevím

J Avatar autora Jana (Administrátor) 23.4.2024
Děkujeme za Vaší objednávku.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: