Korejská pikantní omáčka s ovocem Yuzu 260ml

Kód: 50005
119 Kč / ks
Skladem (3 ks)
Možnosti doručení

Korejská omáčka pro přípravu tradičního korejského tradičního pokrmu Bibimbap. Pibimbap, psáno též pibimpap, bibimbap či bibimpap, je korejské národní jídlo. Jedná se o velkou misku s vařenou rýží, na níž jsou nahoře naskládány kopečky různé zeleniny, jak vařené, tak i v syrovém stavu (cibule, okurka, špenát, mrkev, cuketa, sojové klíčky ad.), volské oko a několik kousků vařeného masa, přikládá se miska s ostrou pálivou omáčkou kočchudžang a někdy i polévka z mořských řas mijoguk. Pokrm se jí většinou lžicí a před jídlem se důkladně promíchá.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Korejská omáčka pro přípravu tradičního korejského tradičního pokrmu Bibimbap. Pibimbap, psáno též pibimpap, bibimbap či bibimpap, je korejské národní jídlo. Jedná se o velkou misku s vařenou rýží, na níž jsou nahoře naskládány kopečky různé zeleniny, jak vařené, tak i v syrovém stavu (cibule, okurka, špenát, mrkev, cuketa, sojové klíčky ad.), volské oko a několik kousků vařeného masa, přikládá se miska s ostrou pálivou omáčkou kočchudžang a někdy i polévka z mořských řas mijoguk. Pokrm se jí většinou lžicí a před jídlem se důkladně promíchá.

Složení: sirup z kukuřičného škrobu, citronový sirup (22%), rýže, prášek z červeného pepře (8%), voda, cukr (7%), sůl, cibule, česnek, ethylalkohol, extrakt ze švestek, kvasnicový extrakt (zahušťovadlo kvasnic: E1400), zázvorový prášek, extrakt z grapefruitových semen

Alergie: Může obsahovat stopy ryb, mléka, vajec, hořčice a korýšů

Použití

Korejská omáčka pro přípravu tradičního korejského tradičního pokrmu Bibimbap.

Nutriční hodnoty (100g)

energie1027 kj
tuky0,6 g
z toho mastné kyseliny0,2 g
sacharidy50 g
z toho cukry31 g
bílkoviny3,2 g
sůl5,5 g

Doplňkové parametry

Kategorie: Ostatní omáčky
Hmotnost: 0.37 kg
Kuchyně: korejská
Počet kusů v balení: 12
Výrobce: Ajumma Republic
Země původu: Jižní Korea

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: