Teriyaki marináda s medem 150g

Kód: 8770
95 Kč / ks 633,33 Kč / 1 kg
Není skladem
Možnosti doručení
Položka byla vyprodána…

Teriyaki je japonská technika přípravy masa, "teri" znamená lesk a "yaki" znamená grilovat. Maso nebo ryby jsou marinovány ve speciální teriyaki omáčce, jejímiž hlavními složkami jsou sójová omáčka, mirin (nebo saké) a cukr (nebo med). Poté se maso nebo ryby grilují nebo smaží. V Japonsku se touto technikou nejčastěji připravují ryby. Marinováním v teriyaki omáčce je maso hloubkově ochuceno a zjemněno před tepelnou úpravou. Při použití teriyaki marinád není nutné používat žádná další ochucovadla.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Teriyaki je japonská technika přípravy masa, "teri" znamená lesk a "yaki" znamená grilovat. Maso nebo ryby jsou marinovány ve speciální teriyaki omáčce, jejímiž hlavními složkami jsou sójová omáčka, mirin (nebo saké) a cukr (nebo med). Poté se maso nebo ryby grilují nebo smaží. V Japonsku se touto technikou nejčastěji připravují ryby. Marinováním v teriyaki omáčce je maso hloubkově ochuceno a zjemněno před tepelnou úpravou. Při použití teriyaki marinád není nutné používat žádná další ochucovadla.

Složení: fruktóza, voda, med 10%, cukr, sůl, destilovaný ocet, tapiokový škrob, barvivo E150a, E150c, konzervant E211, dochucovadlo, zvýrazňovač chuti E627, E631

Alergie: sója

Recept

Suroviny: 1,36g masa (vepřové, kuřecí nebo hovězí)

Příprava: Do přiloženého sáčku s marinádou vložte připravené maso. Sáček uzavřete a vložte na 30 minut do chladničky. Vyndejte maso ze sáčku a grilujte dokud není maso hotové.

Nutriční hodnoty (100g)

energie649 kj
tuky0 g
z toho mastné kyseliny0 g
sacharidy36 g
z toho cukry36 g
bílkoviny2,8 g
sůl7,41 g

Doplňkové parametry

Kategorie: Marinády
Hmotnost: 0.2 kg
Kuchyně: japonská
Země původu: Thajsko
Výrobce: Healthy Boy
? VO balení (ks): 12
EAN: 885020650394
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: