Recept | Japonské smažené nudle Yaki Udon
Kód: 3010Související produkty
Detailní popis produktu
Yaki Udon v japonštině znamená „smažený udon“. Je to pokrm z restovaných Udon nudlí s masem, zeleninou, sójovou omáčkou a vínem Mirin. Udon nudle jsou tlusté pšeničné nudle vyrobené z pšeničné mouky, vody a soli. Nudle Udon jsou veganské a bez obsahu mléka. Často se podávají v polévce, díky své tloušťce jsou ale skvělé i na smažení. Tloušťka nudlí jim dodává příjemnou texturu a také jim umožňuje snadné propojení s omáčkami a kořením.
Tento recept na Yaki Udon s vepřovým masem a zeleninou je chutné jídlo, které lze velmi jednoduše obměňovat. Vepřové maso můžete nahradit kuřecím, hovězím nebo tofu a použít jakoukoli zeleninu, kterou máte po ruce.
Recept | Japonské smažené Udon nudle s vepřovým masem a jarní cibulkou (Yaki Udon)
Pokud máte rádi nudle, určitě si zamilujete toto jednoduché, ale velmi chutné jídlo, připravené za 20 minut!
Japonské smažené Udon nudle s vepřovým masem a jarní cibulkou (Yaki Udon) si nyní můžete připravit jednoduše u vás doma a to díky našemu receptu, který je součástí sady obsahující také nezbytné základní suroviny pro přípravu tohoto pokrmu. Vybrali jsme pro vás ty nejkvalitnější autentické potraviny, jejichž použitím dosáhnete dokonalého výsledku srovnatelného s originálem. Daný recept jsme pro vás osobně vyzkoušeli a můžeme potvrdit, že výsledek byl opravdu úžasný!
Porcí | 4 |
Příprava | 10 minut |
Vaření | 20 minut |
Kuchyně | Japonská |
Suroviny
|
Příprava
|
Doplňkové parametry
Kategorie: | Hlavní jídla |
---|---|
Hmotnost: | 1.896 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.