Recept | Vietnamský grilovaný bůček Bún chả
Kód: 2737Související produkty
Detailní popis produktu
Ačkoliv se to možná nezdá, vietnamská kuchyně má s tou českou leccos společného – třeba oblibu vepřového masa. Jednou z lahůdek hotových do 30 minut je bún chả - grilovaný bůček. Uděláte ho bez problémů i v troubě pod grilem či na pánvi. Nelekejte se množství ingrediencí, je to vážně jednoduché!
Bún chả je tradiční vietnamské jídlo, které se skládá z grilovaného vepřového masa, rýžových nudlí a několika dalších příloh, které dohromady vytváří opravdovou explozi chutí. Ne náhodou patří mezi nejznámější a nejoblíbenější vietnamská jídla u nás. Pochází z hlavního města Vietnamu – Hanoje, kde se často připravuje v pouličních stáncích a restauracích.
Jednotlivé součásti jídla se nejčastěji servírují zvlášť v několika miskách nebo na talířích, úkolem strávníka je pak hůlkami nabírat jednotlivé ingredience, namáčet si je do omáčky nuoc cham a vychutnávat si skvělou kombinaci lehce zkaramelizovaného masa, svěžích bylinek a jemných nudlí.
Recept | Vietnamský grilovaný bůček Bún chả
Vyzkoušejte doma vietnamský voňavý grilovaný bůček s nudlemi bún, salátem a pikantní zálivkou Nuoc cham. Příprava není vůbec složitá a výsledek je vynikajicí!
Vietnamský grilovaný bůček Bún chả si nyní můžete připravit jednoduše u vás doma a to díky našemu receptu, který je součástí sady obsahující také nezbytné základní suroviny pro přípravu tohoto pokrmu. Vybrali jsme pro vás ty nejkvalitnější autentické potraviny, jejichž použitím dosáhnete dokonalého výsledku srovnatelného s originálem. Daný recept jsme pro vás osobně vyzkoušeli a můžeme potvrdit, že výsledek byl opravdu úžasný!
Porcí | 2 |
Příprava | 15 minut (+ minimálně 1 hodinu na marinování) |
Vaření | 20 minut |
Kuchyně | Vietnamská |
Suroviny na maso, marinádu a servírování
|
Suroviny na omáčku Nuoc Cham
|
Příprava
|
Doplňkové parametry
Kategorie: | Hlavní jídla |
---|---|
Hmotnost: | 1.452 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.