Nakládaná zelenina Kimchi - klasik (Kil-chi) 490 g

Kód: 94301
229 Kč –13 %
Nakládaná zelenina Kimchi - klasik (Kil-chi) 490 g
229 Kč –13 % 199 Kč / ks 406,12 Kč / 1 kg
Není skladem
Možnosti doručení
Položka byla vyprodána…
Kimchi je název určený na přípravu zeleniny v korejské kuchyni na základě fermentace kyseliny mléčné, stejně jako veškerá takto připravená zelenina. Existuje mnoho různých druhů přípravy v Koreji, každá rodina má svůj vl…

Detailní informace

Detailní popis produktu

Kimchi je název určený na přípravu zeleniny v korejské kuchyni na základě fermentace kyseliny mléčné, stejně jako veškerá takto připravená zelenina. Existuje mnoho různých druhů přípravy v Koreji, každá rodina má svůj vlastní recept. V "standardní" přípravě listy čínských zelí jsou solené a smíšené s jemně nakrájenyými ingrediencemi - jarní cibulka, často ředkvičky, zázvor, červená pikantní paprika, česnek a různé mořské plody - s přidáním gochujangu a speciální omáčky (jeotgal). Tato příprava kimchi pochází přímo z Koreje. Vyzkoušejte poctivé Kimchi od našeho lokálního výrobce, společnosti Ferment it.

Složení: pekingské zelí, ředkev daikon, mrkev, jarní cibulky, nashi hruška, cibule, česnek, zázvor, rýžová mouka, cukr, voda, sůl, korejské chilli gochugaru, fermentované krevetky, rybí omáčka

Alergie: korýši, ryby

Použití

Kimchi je pálivý japonský pokrm, který se skládá z kvašené zeleniny. Podává se jako salát k hlavnímu jídlu.

Nutriční hodnoty (100g)

energie146 kj
tuky0,4 g
z toho mastné kyseliny0,1 g
sacharidy6,2 g
z toho cukry1,6 g
bílkoviny2 g
sůl2 g

Doplňkové parametry

Kategorie: Kimchi
Hmotnost: 0.8 kg
Kuchyně: korejská
Země původu: Česká republika
Výrobce: Ferment it
Lepek: ne
Glutamát: ne
? VO balení (ks): 12
EAN: 0
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Vlado Mikláš je profesionální muzikant původem z Myjavy. V době covidu začal vyrábět a prodávat vlastní domácí kimchi přátelům přes okno svého přízemního bytu. Se ženou ladil chuť 2 roky a na základě velmi pozitivnímu ohlasu prvních zákazníků se rozhodl založit firmu Ferment it, která ručně vyrábí kimchi v 6 různých podobách. Rád experimentuje nejen v hudbě, ale i s vlastní recepturou kimchi, dává si záležet na kvalitě a dokonalé harmonii chutí.