Sambal Ketjap 400g

Kód: 204
Bez lepku Bez glutamátu
Značka: Köningsvogel
145 Kč / ks 362,50 Kč / 1 kg
Skladem (>10 ks)
Můžeme doručit do:
23.4.2024
Možnosti doručení
Velmi jemně pikantní a nasládlá dochucovací omáčka na bázi sojové omáčky vhodná do rýžových pokrmů nebo na grilované kuře.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Velmi jemně pikantní a nasládlá dochucovací omáčka na bázi sojové omáčky vhodná do rýžových pokrmů nebo na grilované kuře.

Složení: sojová omáčka, kyselina citronová, kyselina mléčná, Sambal barra, <2% česneková pasta, kyselina citronová, guma guar, xanthan, dřeň tamarind, modifikovaný škrob E1414, karamel, krevetový prášek, sušený česnek, sorban draselný, benzoan sodný, kyselina octová, disiřičitan draselný

Alergie: výrobek může obsahovat stopy celeru

Recept

Suroviny: 500g kuřecího masa, pikantní omáčka Sambal Ketjap, bambusové výhonky, 1 paprika, 1 cibule, olej, sůl, solamyl

Příprava: Maso nakrájíme na menší kostky a marinujeme v pikantní omáčce Sambal Ketjap po dobu minimálně 3 hodiny. Ná pánev dáme 3 lžíce oleje a marinované maso a restujeme cca 2 minuty. Maso vyjmeme z pánve a ve zbylém oleji krátce osmažíme cibuli nakrájenou na proužky, přidáme bambudové výhonky a papriku nakrájenou na čtverečky a krátce osmahneme. Poté k zelenině přidáme maso a zalejeme 2 lžičkami solamylu rozpuštěného v 0,5 dcl vlažné vody. Podáváme s rýží, kterou můžeme ozdobit restovanou cibulkou.

Nutriční hodnoty (100g)

energie848 kj
tuky0 g
z toho mastné kyseliny0 g
sacharidy42,5 g
z toho cukry0,5 g
bílkoviny6,09 g
sůl3,06 g

Doplňkové parametry

Kategorie: Sambal Ketjap
Hmotnost: 0.7 kg
Lepek: neobsahuje
Glutamát: neobsahuje
Výrobce: Köningsvogel
Země původu: Holandsko
Kuchyně: Indonéská
EAN: 8718719365823
Velkoobchodní balení: 6
Pálivost: 2
5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
5
LH Avatar autora | 9.1.2023
VINIKAJÍCÍ A NE MOC PIKANTNÍ.BAŠTA
J Avatar autora Jana (Administrátor) 9.1.2023
Luboši, Vážíme si Vašeho vysokého hodnocení a jsme rádi, že Vám tak chutnalo. :)

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: